Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
12 éves hatodikos lány vagyok. Van agy fiú aki 3 évvel időssebb nálam. A (fiú)testvérem legjobb barátja. Már többször is kiderült hogy szerelmes vagyok belé. Eleinte nagyon megutált érte utánna pedig nem utált meg de mégis távolságtartó volt velem szemben. Most nem akarom elszúrni. Mit tegyek várjam hogy észrevegyen? Vagy ilyenkor mi a teendő? Talán már nincs is esélyem nála?2014. jún. 16. 15:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem ennyi idős korban ez viszonylag komoly korkülönbség.
Jó nyílván sok helyen hallani hogy "nem számít a kor".Igen,ebben is van igazság,de azthiszem itt erősen számít.Ilyenkor évről évre változik az ember,gondolkodása,szociális látásköre,érdeklődési köre.Szerintem ebben az esetben jobb volna ha keresnél valaki mást,bármennyire is szomorú ez most!
2/4 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el az egészet. Igaz úgy szól a mondás hogy 3 a magyar igazság de logikusan végigondolva ha kétszer nem kellettél neki nem harmadikra fogsz de még ezredjére se. Maximum ha kicsit idősebb leszel mert lehet az a gondja hogy túl fiatal vagy még hozzá ami ilyen korban még jobban számít mint később.
3/4 A kérdező kommentje:
Már sokszor próbáltam nem szeretni őt meg ilyesmi de akárhányszor meglátom mindig érzek valami különlegeset és ő is akárhányszor beszél velem kedves szóval nem tudom...
2014. jún. 16. 15:50
4/4 anonim válasza:
Attól hogy kedves veled még nem kell semmit belelátni a dologba. A legjobb barátja húga vagy természetes hogy kedves veled. Tudom hogy nehéz dolog elfelejteni a dolgot főleg hogy gondolom elég gyakran látod de nem valószínű hogy ebben a helyzetben tudnál bármit is tenni az ügy pozitív irányba való mozdításáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!