Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lephetem meg a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetem meg a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Valami egyszerű dologgal szeretném meglepni a barátnőmet, hogy kimutassam mennyire szeretem és mennyire fontos nekem. Sajnos nincsen sok pénzem, ezért is szeretném valami egyszerű de mégis szép dologgal meglepni. Virágcsokorra gondoltam meg valami kis apróságra. De milyen csokornak örvendenek a legjobban a nők? És melléje még mit vegyek?

2014. jún. 15. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
vegyél neki csokit, vagy agy neki gyereket:D, nekem még nem volt kapcsolatom szoval nem tom válasz a 2 bol, a 2. élvezhetőbb:D
2014. jún. 15. 13:27
 2/2 Andrea Henrietta ***** válasza:

Egy igazán szép virágcsokor nem a leg olcsóbb, de ha szeretnél javaslom a rózsát, liliomot, meg hasonlókat, esetleg javaslok egy cserepes virágot... az árukhoz képest tovább élnek (gondolok itt orchideára vagy olyan bonszáj-fára). Persze a legjobb hakipuhatolod mi a kedvenc virága.

A kapcsolat érettségétől sok minden függ, ahogy mindkét fél személyiségétől. De például egy nagyon romantikus és viszonylag olcsó lehet egy estét együtt tölteni, piknikkel egy szép parkban/ vízparton/ csendes nyugodt romantikus helyen, ahol sétálni lehet, és ha szeret táncolni akkor vigyél pl telefonon vagy cd-lejátszón zenét és táncoljatok a csillagok alatt. Mi a párommal egyszer megcsináltuk, és mesébeillő volt. :)

De ha csak vásárolni akarsz akkor a csoki, plüssállat, esetleg ékszer/ bizsu (van abból is ami olcsó és jól néz ki. nem muszály aranynyaklánc legyen), kispárna, vagy valami személyre szabott dolog: pl bögre kettőtökről vagy hasonló...

2014. jún. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!