Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném meg a barátnőmet a hűségemről? (12 évvel idősebb, mint én)
Elég sokat buliztam, csajoztam. Anno munkahelyi partykon is luxus prostikkal kavartam, szóval van előéletem és tisztában is van vele. Velem egykorú, fiatal lányok vesznek körül, ő pedig nem bízik meg bennem. Pedig nem adtam rá okot, hogy kételkedjen bennem.
Én 21 vagyok, ő 33.
Anno,és már 21vagy....
és még 30 fölötti nőd is van...:D
Miért bosszantod itt a foreveralone gyerekeket...
# 2
Igyekszem, de azért kezd terhes lenni a folytonos aggodalmaskodása és ellenőrizgetései.
Jó sztori,nekem is tetszik :)
Ha komolyan gondolod vele,mond el neki erélyesebben, hogy ő kell neked csakis.Senki más.
Igaz egy korosztállyal lentebb de nálunk is 12 év van. Én 16/F vagyok, ő 28/N. Nálunk is fennállt fél évvel ezelőtt a probléma. Én egyszerűen elhajtottam (igaz nem is volt sok) a lányokat magam körül. Megszerveztem egy romantikus vacsorát, sétáltunk egyet és felmentünk a Citadellába (gyönyörű a rálátás az éjszakai városra a Dunával), utána elmentünk egy hajóbálra (tényleges bál, tehát estélyi és öltöny/szmoking), majd egy sétahajózásra, aztán hazamentünk és egy fergeteges hajnalunk volt ( :P )...
Tény, elvitte egy teljes havi fizumat (44000 Ft) + még kértem rokonoktól is, de megérte :D Aztán felelevenítettük a régi randijainkat, elmentünk a helyszínekre, stb. Ez neki elégvolt hogy bízzon a tényben, hogy nekem ő kell s senki más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!