Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbocsátható ha valaki ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható ha valaki ilyet tesz? Ha lehetne visszacsinálnám

Figyelt kérdés
Hát az a helyzet hogy a pasimmal 5 hónapja vagyunk együtt. Nemrég ő kiutazott külföldre családlátogatóba, én veszekedtem vele mert nem akartam hogy menjen de végül ment. Mivel nagyon felb***ott, és jóban voltam az öccsével áthívtam dumálni. TV-zgettünk, iszogattunk, elszaladt az idő, kérdezte hogy nálam aludhat e én mondtam hogy persze. Utána elmentem zuhanyozni, nem láttam de ő is bejött, átölelt és megcsókolt és együtt voltunk "úgy". Most viszont szörnyű bűntudatom van azért amit tettem és azért is mert úgy gondoltam utána hogy nagyonis jó volt a másik sráccal a sz*x. Aki volt már hasonló helyzetben az mit tenne a helyemben? 20/l (Tudom, hogy ebben a kategóriában nagyon sok a kamu kérdés, de ez most pont nem az, szóval normális válaszokat kérnék!!!)

2014. jún. 13. 20:44
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Ha szereted akkor szakíts vele, És ne áruld el senkinek, hogy mekkora r.... voltál. Gondold magad a helyébe mennyire megalázó lenne neki ha kiderülne. Arról nem is beszélve, hogy soha nem tudhatod a tesó mikor árul be egy piás pillanatban. SZAKÍTS VELE nm magad miatt, hanem miatta.
2014. jún. 14. 23:33
 22/23 A kérdező kommentje:

kedves 16-os az öcsének nem jó a viszonya a családjával, van is rá oka, de ezt most nem fogom itt ecsetelni, hogy miért nincsen jóba velük.

A barátomnak nem merem elmondani, az öccse is megesküdött rá, hogy soha nem fogja neki elmondani, hogy mi történt. Csak annyit mondott a barátomnak amikor az rákérdezett, hogy hogy vagyok, azt mondta hogy megvígasztalt.

2014. jún. 15. 10:55
 23/23 anonim válasza:
Az biztos hogy jól megvigasztalt.
2014. jún. 17. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!