Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbocsátható ha valaki ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható ha valaki ilyet tesz? Ha lehetne visszacsinálnám

Figyelt kérdés
Hát az a helyzet hogy a pasimmal 5 hónapja vagyunk együtt. Nemrég ő kiutazott külföldre családlátogatóba, én veszekedtem vele mert nem akartam hogy menjen de végül ment. Mivel nagyon felb***ott, és jóban voltam az öccsével áthívtam dumálni. TV-zgettünk, iszogattunk, elszaladt az idő, kérdezte hogy nálam aludhat e én mondtam hogy persze. Utána elmentem zuhanyozni, nem láttam de ő is bejött, átölelt és megcsókolt és együtt voltunk "úgy". Most viszont szörnyű bűntudatom van azért amit tettem és azért is mert úgy gondoltam utána hogy nagyonis jó volt a másik sráccal a sz*x. Aki volt már hasonló helyzetben az mit tenne a helyemben? 20/l (Tudom, hogy ebben a kategóriában nagyon sok a kamu kérdés, de ez most pont nem az, szóval normális válaszokat kérnék!!!)

2014. jún. 13. 20:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
En csunyan megvernelek! De az ocsem helyeben ugyanezt tettem volna. :)
2014. jún. 13. 21:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as a maradék micsodáját mentse meg? :D
2014. jún. 13. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem gondold végig, hogy fordított helyzetben te mit tennél? A választ is meg fogod találni
2014. jún. 13. 21:52
 14/23 mustafa33 ***** válasza:

Milyen családlátogatás? feleség, gyerek? Mert ha a tesója ott van kéznél???

Kamu

2014. jún. 13. 21:52
 15/23 A kérdező kommentje:
kedves 14-es anyja és apja kint élnek.
2014. jún. 13. 22:17
 16/23 anonim válasza:
Aha és az öcsi miért nem ment család látogatóba?
2014. jún. 13. 22:47
 17/23 anonim válasza:

Hát szerintem a pasidot már elvesztetted, ha csak nem szeret téged annyira hogy megbocsájson( ha igen akkor minden kivánságát lesheted mert ilyen ember kevés van... :P), és az öccse pedig lehet hogy jo parti volt , de már ne számits rá... Szoval mindkettő uszott. A legjobb megoldás hogy vigyáztok rá hogy ne tudja meg az egész világ... és mást keresel.

Megbántad?!? Hát sajnálom... ha igazán szeretted volna, nem teszed meg. EZ olyan tudod, hogy: ELtörtem a lábad... Bocsi. Nah igy kepzeld el csak sulyosabban.

Nah ,meg azert veszekedni, mert a baratod akarja a szuleit latni hosszu ido utan... Hat igazan megerthetted volna.

Én elhszem hogy mgbantad, de ne remélj tul sokat ezutan a helyzettol...

Jah es nem akartalak ezzel megbantani... :)

2014. jún. 13. 22:56
 18/23 mustafa33 ***** válasza:
Ugyanmá, hisz a csaláudba maradot ☻.
2014. jún. 13. 23:02
 19/23 anonim válasza:

Ja a kérdésedre meg a válasz: nem

Most gondold már el ha megtudja szerinted veled marad? Elmegy a szüleihez te meg bosszúból az öccsével d.gsz? és ha talán együtt maradtok hogy fog ez kinézni? Milyen család lennétek? Ha meg nem mondjátok el akkor meg bármikor kiderülhet és az még roszabb. Szóval ennek annyi. Lehet az öccse már rég " elbüszkélkedett" vele .

2014. jún. 13. 23:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Annyira bírom már, hogy ha valaki megcsalja a párját, akkor jön ezzel a hülye szöveggel, hogy "de annyira szeretem...nem direkt csináltam...hogy tudnám visszacsinálni". Nem szereted, direkt csináltad és sehogy nem tudnád visszacsinálni. Egyáltalán miért hívtad át az öccsét, hogy merült fel, hogy ott alszik és minek mész zuhanyozgatni, amikor ő ottvan? Ebben a sztoriban kb 100x visszafordulhattál volna és nemet mondhattál volna, de te nem tetted. Az öcsike is egy sunyi paraszt, hogy ilyet tett a testvérével. Az a minimum, hogy elmondod a barátodnak, ő remélem szépen kidob és aztán a drágalátos öccsével is megszakítja a kapcsolatot. 25/l
2014. jún. 14. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!