Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezért?
Figyelt kérdés
Van egy fiu osztalytarsam aki mar tobb mint egy eve tetszik nekem ez szerelmes vagyok bele. Egesz idaig nem mertem fele kozeledni annak ellenere hogy szerintem en is bejovok neki. Egy heten belul ballagunk es mas kozepsuliba megyunk majd. Ma delutan lesz a bankett es nalam most jott el a pont hogy elmondjam neki mit ia erzek hisz tudom hogy ez az utolso alkalmam. Bankett utan lesz ilyen kis diszko es szeretnek valamit tenni az ugy erdekeben. Szerintetek hogy kene kozelednem? Mit mondjak vagy hogy kezdjem? Kerlek segitsetek ez az utolso eselyem es nem akarom elrontani a felenksegemmel.
15/L
2014. jún. 13. 14:43
1/7 anonim válasza:
Csókold meg az alkalmas pillanatban :)
21F
2/7 A kérdező kommentje:
Ezen en is gondolkodtam mar de szerinted nem tul sok egyszerre? Ugy ertem nem veszi ugy hogy letamadom es ezert kicsit megijed?
2014. jún. 13. 14:54
3/7 anonim válasza:
Az utolsó esélyed, rámenősnek kell lenned :)
4/7 anonim válasza:
Hívd el dumálni, és vezesd fel a témát, meséld el az egészet, fejtsd ki, hogy mit gondolsz. Ha a helyzet úgy hozza, csókold meg nyugodtan. Ha bejössz neki te is, nem fogja bánni, szerintem nem fog rámenősnek titulálni. Sok szerencsét! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Nem is tudjatok mennyit segitettetek. Remelem ma minden rendben fog menni es hogy jol fog reagalni:D
2014. jún. 13. 17:06
7/7 A kérdező kommentje:
Bankett utan elmentunk setalni egyutt es beszelgettunk. Elmondtam hogy mit erzek es erre azt mondta hogy o is mar regota ezt erzi csak nem merte elmondani mert azt hitte nekem nem jon be. Aztan megcsokolt. Masnap talalkoztunk es megkerdezte hogy leszek-e a baratnoje. En persze igent mondtam es annyira boldog vagyok. Ma is talalkozunk delutan es megyunk moziba.:)
2014. jún. 19. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!