Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány nevén szólított, akkor már nincs remény és őt szereti?
Ne képzelj be ilyeneket...
Attól is függ h mi a beceneve, mert azt h 'édes' vagy 'virágszál' mindenkire rálehet húzni. Lehet h azért nem lesz semmi, mert beképzelsz valami olyasmit ami nem is biztos, sőt senki nem mondta h így van. Csak a féltékenység próbálja veled ezt sugallni, ugyanis ezekszeint nem érzed teljes mértékben h szeretnének téged.
Ha ettől eltudnál tekinteni és tovább folytatni a közeledést, lehet h több is lesz belőle, mintha most kiszállsz. De csak akkor tudod meg ha nem adod fel és tovább csinálod. :D Fel a fejjel és hódítsd meg! :D :)
Pfff ilyet én is csináltam... :D
Egy kapcsolat vége után hamar belekezdtem egy újba és néha megesett, hogy összekevertem a neveket pedig az (akkori)exem iránt az ég világon semmit nem éreztem.
Ilyesmire semmiképp ne alapozz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!