Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, lányok, ti hogy jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, ti hogy jöttetek össze az aktuális barátotokkal, barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy hol, ki szólított meg kit, milyen dumával, ès hogy mióta vagytok együtt? :)

2014. jún. 8. 20:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Egy közös ismerős mutatott be minket egymásnak egy bulin.

Ő akkoriban Olaszországban élt a szüleivel, és látogatóba jött haza, ez a buli az ő utolsó magyarországi estéjén volt.

Egész este beszélgettünk, telefon és MSN elérhetőséget cseréltünk.

Majd mikor már haza ment,megkeresett. Minden szabad percünkben MSN-en vagy Facebook-on lógtunk és egymásnak írkáltunk. Így ment ez egy hónapig, aztán haza jött direkt hozzám. :)

Úgy döntöttünk megpróbáljuk együtt. 2 évig voltunk távkapcsolatban, havonta jött vagy én mentem pár napra.

Borzalmas volt, iszonyúan tudott hiányozni. Aztán végül megoldottuk,hogy együtt lehessünk.

Már 4 éve együtt vagyunk, és van egy 2 hónapos kislányunk :)

2014. aug. 26. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
18%
Bejött elhivtam randira megb.tam,megcsalt othagytam,6honapig voltun eggyütt:)
2014. aug. 28. 23:23
 13/13 anonim válasza:
100%
A barátnőimmel elmentünk bowlingozni és a mellettünk lévő pályán játszottak srácok és az egyik lefotózott minket a mobiljával. Mi négyen voltunk és ők is. Amikor már mentünk volna el akkor a (most már) barátom utánunk szólt és jött aminek jönnie kellett. Valami béna csajozós dumát mondott, de annyira aranyosan mondta hogy nem tudtam nemet mondani neki, egyből bele szerettem. :) Egy és fél éve vagyunk együtt.
2014. nov. 4. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!