Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze az első barátnőtökkel/barátotokkal?
Felelsz vagy merszet játszottunk,a többiek tudták ,hogy bejövünk egymásnak ,ezėrt azt a "feledatot"adták, hogy meg kell csokolnom ės igy jöttünk össze.:)
De nem tartott sokáig.
12 vagy 13 lehettem: )
Egy koncerten láttuk először egymást, de neki akkor még volt barátnője, ráadásul vele volt. Aztán a szalagavató bálon ismét találkoztunk, táncoltunk, de nem történt semmi. Később megkeresett fb-on, elég sokat beszélgettünk, aztán randira hívott. Az első randi nem volt jó, egyáltalán nem élveztem, szerintem ő sem. Én adtam volna még egy esélyt, ő nem. Így maradtunk barátok, de aztán rájött, hogy mégiscsak lehetne több, akkor megint elkezdtünk találkozgatni. Én megszerettem, de nem voltam szerelmes, ő viszont nem igazán szeretett, és csak az ágyába kellettem volna.
Hosszú nyűglődés után végül egy nagy összeveszést követően végleg vége lett mindennek. Akkor nagyon rosszul érintett az egész, és sokáig fel sem tudtam fogni, hogy így az orromnál vezetett a pasi..
Együtt jártunk fizika faktra :D Mellém ültették, aztán megtetszett.
18L
Az elsővel ugyanabba a városba jártunk suliba, én akkor 0.os ő meg végzős volt, egy osztalytarsam mutatott be minket egymásnak meg meg pár haverjat, ő volt az ottani suli legmenobbje, eszembe se jutott hogy járna velem, aztán mégis:D
5 hónapig voltunk együtt, aztán kiderult hogy ő nem kislányokkal szeretne meg kicsit komolyabban akar tervezni, de ezt nagyon korrektten megbeszeltuk, szép volt, jó volt az az 5 hónap, de aztán vége lett. Instan meg követjük egymás es snapen is streakelunk, de nem érzek már iranta semmit, egy joideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!