Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Teccik nekem nagyon egy lány. és nem tudom megkérdezni, hogy "Leszel a Barátnőm? " Szerintetek ha igy csinálok igent mond?
Figyelt kérdés
“ …szóval senki más ne legyen ott.
Ültesd le a pi*ába, és ülj mellé. Adj
neki valamit, nem tudom… csokit
vagy valami szart amit a lányok
szeretnek. Fogd meg a kezét.
Mindkettőt, ne csak az egyiket mert
az kib*szottul b*zis. Nézz a
szemébe bas*us, olyan mélyen,
ahogyan csak tudsz, és csináld ezt a
fa*zságot, ne csak gondolj rá, hogy
megteszed. Maradj úgy pár
másodpercig, amíg össze nem
szeded magadat, hogy a ri*ancot
megkérdezd. Csak három sima szó:
“Leszel a barátnőm?” mert ez a
szar aranyosabb, mint a “Járnál
velem?” Ezek után lesz egy
barátnőd, és vissza jöhetsz
megköszönni. Sok boldogságot a
kapcsolatban p*csök. ‘”
2014. jún. 5. 22:39
2/9 anonim válasza:
Inkább a nyelvtantanárodat kérd meg , hogy legyen a barátnőd.
3/9 anonim válasza:
inkább tedd fel azt az egyszerű kérdést, hogy lesz-e a barátnőd, és akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe se őt, se magadat :DDDDDD
4/9 anonim válasza:
b+ először azt hittem valami vers. :D
6/9 anonim válasza:
ha meg akarod szerezni,akkor tökmindegy,hogy hogyan kérdezed meg,ha már utál/kedvel
7/9 alkatrasz444777 válasza:
De most komolyan?? jobban nemtod megfogalmazni? még a lány aki tetszik neked azis aztmondja h menny el 1 magyartanárhoz -.-"
8/9 anonim válasza:
Szégyelld magad nekem nem kellenél ha már a fejedben így fogalmazod meg a dolgokat hogy minden mondatban 1 csúnya szó. 5 perc után vágnálak ki mint macskát szarni ha engem kérnél meg.
9/9 anonim válasza:
Nah még ilyen megfogalmazást sem hallottam. Am téll olyan mint egy vers . XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!