Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú sír egy lány után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú sír egy lány után az azt jelenti hogy szerelmes?

Figyelt kérdés
megmondtam a barátomnak hogy vége mert nem igazán figyel rám , nem hív , az igaz hogy mostanában többet tudtunk talizni. nem tudom hogy jól cselekszek e :S én csak amiatt ne lennék vele mert nem biztos hogy szret és hiába mondja a tetei nem bizonyitják...19/L 21/F

2014. jún. 3. 22:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
ha kérem hogy hívjon fel megteszi de magától nem képes
2014. jún. 6. 09:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de nem tűnik túl lelkesnek meg szerelmesnek.

Mi az, hogy fáradt telefonálni? Ilyet még nem is hallottam. :((

Csak azért hív fel téged, mert te kéred? Nem azért, mert ő szeretne veled beszélgetni?

Ha valaki hiányzik, azt én mgamtól felhívom - akár kér rá, akár nem, mert NEKEM hiányzik, és engem érdekel, mi van vele.

2014. jún. 6. 13:16
 23/27 A kérdező kommentje:
igen én is emiatt vagyok kiakadva hogyose hiv..tehát annyira nem hiányzik neki a hangom...D: pedig mondja hogy szeret . és egyik nap mondta hogy az ö hibája másik nap meg már én voltam a hibás , :/ de persze szeret engem azt modnja meg amikor tud talizik... de én nem értem miböl tart felhivni?? azt mondjta hogy " mondtad hogy hivjalak fel.oké.. és te miért nem hivtá egyszer se ?" mikor én volt h hivtam 1-2 x de ö afiu könyörgöm...
2014. jún. 6. 14:22
 24/27 anonim ***** válasza:

és smucig? :) lehet, hogy a pénzt sajnálja rá?

amúgy kezdeményező?

2014. jún. 6. 14:53
 25/27 A kérdező kommentje:
hát anniyra nem kezdeményező tíipus . pl én öleltem meg elöször meg én fogtam meg akezét :D
2014. jún. 6. 20:24
 26/27 anonim ***** válasza:

hát így leíráaid alapján úgy tűnik, csak neked fontos az egész. :(

én is szakítottam volna a helyedben. :(

keresett azóta?

2014. jún. 6. 21:10
 27/27 A kérdező kommentje:
hát azót is amikor tud feljön és ir.. még igy konkrétan nem szakitottam vele csak modntam neki hogy nem szeretném már ezt.. és modntam neki hogy ha akar még vmit teperjen... azért azóta se hivott föl...
2014. jún. 6. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!