Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú sír egy lány után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú sír egy lány után az azt jelenti hogy szerelmes?

Figyelt kérdés
megmondtam a barátomnak hogy vége mert nem igazán figyel rám , nem hív , az igaz hogy mostanában többet tudtunk talizni. nem tudom hogy jól cselekszek e :S én csak amiatt ne lennék vele mert nem biztos hogy szret és hiába mondja a tetei nem bizonyitják...19/L 21/F

2014. jún. 3. 22:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát én sztem azt mutatom hogy szeretem :/ sose hivott fel még ... D:
2014. jún. 3. 23:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Tuti szerelmes, gondolkodó ember nem öltözik farsangkor sírnak a tavalyi lány jelmez után...

Mennyi ideje nem foglalkozik veled egyébként?

2014. jún. 4. 00:09
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát sose hívott fel bár fb-n minden nap ir 2x . Amikor tud talizik. De nem jöt el egy olyan eseményre ami nekem számított.amúgy meg visszahúzódóbb
2014. jún. 4. 11:44
 14/27 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szeret!

Ne haragudj, de Te vagy egy kimondottan ÖNZŐ ember, nem érted meg, hogy ő is lehet fáradt, neki is lehet más dolga, stb...

Ha SÍRT IS, akkor biztosan szeret!

Ha csak le nem fúúúúújtad, valami harci gázzal...

2014. jún. 4. 11:52
 15/27 A kérdező kommentje:
mert én azt hittem ha a másik nem hív nem szeret :/ köszi!
2014. jún. 4. 12:16
 16/27 A kérdező kommentje:
Én pl. Szülinapján is felhívtam
2014. jún. 4. 12:21
 17/27 anonim ***** válasza:
az hogy szeret nem attól függ, hogy felhív vagy nem! élőben hogy viselkedik veled? és azért sírni nem minden fiú szokott.. ezt értékelni kéne
2014. jún. 4. 20:31
 18/27 A kérdező kommentje:
élőben kedves meg simogat , mondjuk sokszor ha mondokvmit nem reagál rá D: mondjuk visszahúzódóbb
2014. jún. 5. 15:48
 19/27 anonim ***** válasza:

A sírás még nem bizonyíték arra, hogy szerelmes.

Lehet, maga a szakítási helyzet is kiváltja.

Olyan napok is voltak, amikor nem is találkoztatok és telefonon sem beszéltetek?

Szerintem az nem baj, ha nem hív gyakran, de ha egész napok telnek el anélkül, hogy hallaná a hangod akár élőben, akár telefonon, az baj. :((

Esetleg ha nincs pénze telefonálgatni, azt el tudom képzelni valós oknak.

2014. jún. 6. 08:23
 20/27 A kérdező kommentje:
sose hívott még D: mert 12 órázik és elég fáradt..:/ amikor tud egyből találkozik .
2014. jún. 6. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!