Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak manapság tartós, komoly párkapcsolatot az emberek?
Ha így gondolod,akkor azt tiszteledben kell tartani. Bár,mint látod egyeseknek ez fura.
Viszont a válaszom továbbra is érvényes. Akad olyan is,aki hasonlóan gondolkodik,mint te.
"Miért nem akarnak manapság tartós, komoly párkapcsolatot az emberek?"
1 - egoizmus
2 - csalódások (a másik egoizmusa miatt)
3 - felgyorsult életritmus, mindig van jobb és mégjobb, média szuggesztiója, az erkölcs fellazulása stb...
Fél év? Persze hogy hőbörögnek.... egy kapcsolatnak nagyon fontos része a szex.. ha az nem működik 2 ember között akkor a kapcsolatnak sincs semmi jövője.
Minden emberrel akivel kapcsolatba kezdesz kivárni fél évet a szexre puszta időpocsékolás....Nekem volt már részem korábban ritka pocsék szexben...ha azzal a pasival fél évet várok, hát sokkal nagyobb csalódás ért volna akkor, hogy annyi időt pazaroltam egy olyan emberre akivel nem illek össze.
Valamint, ha 2 ember kívánja egymást, szintén felesleges hónapokat várni, és ezzel egymást és önmagunkat is kínozni...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: az emberek nehezen találnak hoz illő párt, plusz félnek a csalódástól. Illetve vannak akik próbálkoznak, de valamit nem jól csinálnak, ezért nem találnak párt.
Szerintem nincs olyan ember a világon aki ne akarna boldog párkapcsolatban élni... csak vannak olyanok max, akik túl önzőek ahhoz hogy szereteted adjanak....elvárják hogy mindenben a másik fél alkalmazkodjon hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!