Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akarnak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak manapság tartós, komoly párkapcsolatot az emberek?

Figyelt kérdés
Vagy szent szüzekkel hoz össze az élet, vagy könnyűvérűekkel, s valójában egyik sem egészséges, egyik sem erkölcsös... 23/F

2014. jún. 2. 23:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
na jól van, hagyjuk. félreértettek. aludjatok.
2014. jún. 2. 23:54
 12/21 Marc Bolan ***** válasza:

Ha így gondolod,akkor azt tiszteledben kell tartani. Bár,mint látod egyeseknek ez fura.

Viszont a válaszom továbbra is érvényes. Akad olyan is,aki hasonlóan gondolkodik,mint te.

2014. jún. 2. 23:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Marc Bolan: Bárcsak összehozna a sors vele... Bárcsak... :'( én lennék a legboldogabb ember... vére...
2014. jún. 3. 00:01
 14/21 A kérdező kommentje:
*végre
2014. jún. 3. 00:01
 15/21 anonim ***** válasza:
még szűz vagy?
2014. jún. 3. 06:18
 16/21 anonim ***** válasza:

"Miért nem akarnak manapság tartós, komoly párkapcsolatot az emberek?"

1 - egoizmus

2 - csalódások (a másik egoizmusa miatt)

3 - felgyorsult életritmus, mindig van jobb és mégjobb, média szuggesztiója, az erkölcs fellazulása stb...

2014. jún. 3. 12:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Fél év? Persze hogy hőbörögnek.... egy kapcsolatnak nagyon fontos része a szex.. ha az nem működik 2 ember között akkor a kapcsolatnak sincs semmi jövője.

Minden emberrel akivel kapcsolatba kezdesz kivárni fél évet a szexre puszta időpocsékolás....Nekem volt már részem korábban ritka pocsék szexben...ha azzal a pasival fél évet várok, hát sokkal nagyobb csalódás ért volna akkor, hogy annyi időt pazaroltam egy olyan emberre akivel nem illek össze.

Valamint, ha 2 ember kívánja egymást, szintén felesleges hónapokat várni, és ezzel egymást és önmagunkat is kínozni...

Hogy a kérdésre is válaszoljak: az emberek nehezen találnak hoz illő párt, plusz félnek a csalódástól. Illetve vannak akik próbálkoznak, de valamit nem jól csinálnak, ezért nem találnak párt.

Szerintem nincs olyan ember a világon aki ne akarna boldog párkapcsolatban élni... csak vannak olyanok max, akik túl önzőek ahhoz hogy szereteted adjanak....elvárják hogy mindenben a másik fél alkalmazkodjon hozzájuk...

2014. jún. 3. 21:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, olvasd el 17 utolsó részmondatát párszor. Nincs túlhangsúlyozva, pedig ha megérted mit mond akkor még lenne is esélyed.
2014. jún. 3. 22:25
 19/21 A kérdező kommentje:
A félév. Áhh mindegy... Nos, az a helyzet, hogy sokszor csalódtam. Nem, nem vagyok szűz, és igen is nagyon vágyok a szexuális együttlétre, viszont csak akkor, ha stabil a párkapcsolat! Ahhoz idő kell. A fél évhez egyáltalán nem ragaszkodom.
2014. jún. 4. 21:36
 20/21 A kérdező kommentje:
A 17-essel abszolút egyetértek. Szívesen Adnék, és kapnék lelki, és testi örömöt, csak sajnos balszerencsémre a két véglettel találkoztam. Sajnos eddig elpocsékoltam 44 hónapot az életemből, olyan 3 emberre, aki nem érdemelte volna meg. Így ezért már félek is ismerkedni. Pedig önzetlen vagyok, mert halak vagyok... és ezt az önzetlenségemet használják ki. így hát nem hagyom, és így igyekszem majd kiismerni eléggé majdani Kedvesem...
2014. jún. 4. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!