Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy barát lennék neki?
Van egy 16 eves csaj az iskolambol akit elhivtam randira, es eljott velem nagyon szivesen.
Egyfolytaban olelkeztunk, es folyamatosan erintkeztunk. Csok az nem volt mert nemereztem ugy, hogy sikeres lett volna.
Nem telik el egy nap ugy, hogy ne beszeljunk..
Masodik randira szinte o hivott meg.
Nagyon jol erezzuk magunkat amikor egyutt vagyunk, de mintha valahogy mindig emlekeztetne, hogy csak baratok vagyunk. Pl. meseli, hogy ot mindig felre ertik amikor ilyen kedves, es tobben megprobaltak megcsokolni. Multkor is ugy bucsuzott, hogy a legjobb baratja vagyok.
Korulottunk el sem hiszi, hogy nem vagyunk egyutt, hiszen mindig odabujik hozzam meg egyfolytaban osszeolelkezunk.
Nyilvan valoan en nem csak egy baratot keresek benne , hanem tobbet :) a testbeszedet figyelve, valahogy szerelemre vagy csokra nem sok jelet ad.
Lehet ebbol meg valami kapcsolat? Hogyan gondolkozhat egy ilyen lany? Lehet, hogy lesbi lenne?
19/F

Nagyon nem ugy viselkedik mintha csak barat lenne.. Hajamba tur mindig stb. de a szavai megis azt sugalja. Amikor mar nagyon kezdunk osszemelegedni, hirtelen elenged, es bocsanatot ker..
Attol felek, hogy vege lenne mindennek ha rakerdeznek, mert en ugy latom, hogy nagyon orul hogy van valaki akinek nem csak azon jar az agya, hogy hogy szedje fel ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!