Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggódni?
F/20 L/20
A barátnőmmel nemsokára össze fogunk költözni és van egy dolog amitől egy picit tartok. Pusztán azért mert ilyen magas szintre még senkivel nem jutottam el ezelőtt. Mindenféle beképzeltség nélkül tudom azt mondani hogy a lány odáig van értem. Minden apró cselekedete, mosolya, pusztán a nézései is már azt sugallja. Arról már nem is beszélve, hogy ő maga is ezt mondja anélkül hogy kérdezném. Elmondása szerint az előző párkapcsolataiban a fiúktól azt a szintű törődést sosem kapta meg, nem is nagyon ismerte mielőtt velem találkozott volna. Ezek után joggal merül fel a kérdés hogy még is miért félek. Csupán azért mert neki szexuális téren jóval több tapasztalata van. És azt szeretném kérdezni, ez befolyásolhatja egy lány érzéseit? Amikor őt erről megkérdeztem, nagyon zavarja e azt mondta hogy neki jobban tetszik hogy legalább tanítani is tud egysmást. Bár lehet hogy csak azért mondta mert nem akar megbántani. Sosem láttam rajt hogy igazán zavarná. De akkor is, ez az első hogy valakivel ennyire komolyra fordul a dolog mindkettőnk esetében. Ez alatt az összeköltözést értem. Két éve vagyunk együtt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!