Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni? Még egy lány a képben
Most ismerkedtem meg a barátom testvérével és barátaival.
Három lány, két srác. (A barátom öccse, annak a barátnője, a barátom legjobb barátja, és két szingli lány).
Ritkán van így együtt mindenki, mert más városban élnek.
Én a párommal távkapcsolatban vagyok, most itt voltam 3 hetet nála, vasárnap megyek haza, a többiek még maradnak.
A barátom az egyik csajjal nincs olyan közeli baráti viszonyban (az öccsének a barátnőjének egy barátnője), nem sokat tud róla, de a csaj valahogy nagyon szimpatizál vele.
Mindig igyekszik vele ketten maradni, beszélgetnek csak. Ha más is ott van, nem szól hozzá. Leültem a barátomhoz, ő adott egy puszit, mire a csaj savanyú képpel nézni kezdett, és mikor észrevettem, elfordult.
Velem végképp nem kommunikál (míg a többiek igen), köszönni se nagyon akar.
Mindig keresi a barátom társaságát. Amikor a barátom bejött a szobába a többiekhez, a csaj inkább elvonult.
Mennyi az esélye, hogy elveszítem a barátom?
(Neki nem mondtam, nem akarom feleslegesen húzni az agyát, ha valami, úgyis megtudom)
én: 20l, barátom: 27F, lány: 23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!