Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? Miért érezhetek még mindig így?
14 éves koromban megismerkedtem egy lánnyal, akibe beleszerettem (legalábbis akkor úgy gondoltam). Interneten ismerkedtünk meg, aztán hónapokig beszélgettünk, a találkozás viszont(utazás az ország másik felébe, pár nap együtt) totális kudarc volt mindkettőnk részéről. Ő akkor volt 18.
Azóta eltelt 4 év. /Valamiért ez a mondat még itt is komoly politikai színezetet kap :D/ Szóval, azóta volt már három barátnőm. Akadt egészen komoly is. Időközben rájöttem, hogy az a lány, akit "szerettem(?)" 14 évesen, valójában csak egy buta naiv és felületes kislány (de azért nyomon követtem a blogját, és a még mindig követném, ha lenne). A probléma csupán az, hogy a mai napig olyan meleg szívvel gondolok vissza rá, pedig teljes kudarc volt, iszonyatosan rosszul éreztem magam (nyilván ő is). Mindegy kivel vagyok, ő eddig mindig megmaradt afféle "vágyott tökéletes nőnek" nekem, és ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. El lehet az ilyesmit valaha felejteni? Másnak is van ilyen "kötődése"? Fel lehet ezt oldani valahogy? Nem gátol semmiben, de valamiért mégsem hagy nyugodni és zavar. Már arra is gondoltam, hogy újra megkeresem, és elmondom neki, hogy mi van /persze ez nem egy problémát felvet, és hülyeség lenne, belátom én is/.
18/F
nem biztos, hogy segítségedre leszek, de megpróbálom.
Én biztos, hogy felvenném a kapcsolatot a leányzóval. Addig biztos, hogy nem tudod lezárni míg nem tudod, hogy van-e esélyed még nála.
Mindenkinek vannak ilyen kötődései, de ezen segít az idő(is). Nekem igazán az segített, h megtaláltam a tökéletesnek hitt pasi után az igazi álompasimat. :)
21/L
Én is felvenném vele a kapcsolatot, hasonló szitu már velem is megesett. Beszélgettem vele egy kicsit, aztán elmúlt :)
21/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!