Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valami baj van velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok és még egyáltalán nem volt kapcsolatom, így szexuális életem sem. Már szinte az összes barátnőm kapcsolatban él, és én nem értem mi lehet velem a baj. Szerintem nem vagyok ronda, jó nem vagyok egy modell alkat de nem is túlsúlyos. Valahogy mégsem vesznek észre a fiúk. Valamit rosszul csinálok vagy tennem kéne valamit? Most ez úgy hangzott mint valami idióta tini aki meg akarja d....ni magát de egyáltalán nem erről van szó csak úgy érzem hogy már kész lennék egy kapcsolatra de gőzöm sincs hogy mit csináljak.

2014. máj. 21. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Tennivalod a következő: leirod nekem hol laksz :) a többi meg utána
2014. máj. 21. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Lányként elvileg semmit,akkor is jön némi próbálkozó.f
2014. máj. 21. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Eljársz otthonról? :) Megmutatod magad a világak? :)
2014. máj. 21. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos lesz valaki,csak legyél türelmes.
2014. máj. 21. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Tutizicher, hogy van olyan akinek tetszel, csak te nem tudsz róla... keresni nincs értelme, mert akkor tuti nem jön amikor te akarod. :)
2014. máj. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!