Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitott velem de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem de nem tudom miért?

Figyelt kérdés
2 hete szakított velem. Egy indokot nem mondott.. ráadásul facebookon szakított. Küldött egy képet hogy the end és hogy ezzel a képpel búcsuzik.. aztán erre írtam neki hogy de én szeretem.. erre a válasza ez volt: Sokszor momdtam már viszlát,viszlát..:$ és letiltott.. Eddig minden jó volt köztünk aztán hirtelen szakít.. Ez úgy kezdődött hogy egy keddi napon bármit írtam neki el olvasta és nem reagált.. Nah mondom ez jó lesz.. masnp reggel nem szóltam hozzá mondván haragszik.. majd meg kérdezte tőlem hogy mi bajom (?) Erre nem reagáltam csak mosolyogtam. Aztán hozzám se szólt. Ott voltunk kint haverjainkal egy kosárpalyán majd ott hagytam mert majd el síttam magam.. a többiek kiabáltak neki hogy " el megy a csajod menj már utána" de nem jött.. azt mondta nem akar. Itt tudtam hogy annyi.. majd suli után beszélni szerettem volna vele de azt mondta nem érdekli.. aztán haza mentem írtam neki egy üzenetet.. és hát letiltott.. nekem nem mondott indokot se semmi.. másnak mondott olyanokat hogy féltékeny vagyok meg ilyenek.. hát persze mikor a legkpbb barátnőmmel ott röhögött meg csikizte a hátát én meg le voltam sz@rva.. még mindig hozzám se szól és haragszik.. a legszebb hogy nem tudom miért!:) 2 hét telt el azóta és én még mindig nem vagyok túl rajta :( nagy szerelem volt.. szerintem csak az én részemről.. azt hallottam hogy tetszik neki egy lány.. azt is tudo. Ki az. Fáj hogy nem is hiányzom neki és hogy ilyen hamar le zárta.. szerintetek mi baja lett? Vagy mi történt? 15/l
2014. máj. 19. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:

hagyd a fenébe. fiatal vagy még, előtted az élet, találsz jobbat...

mennyi ideig voltatok együtt?

2014. máj. 19. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Lépj túl rajta. Éretlen kölyök és - nem bántani akarlak - neked is van még mit tanulnod. Majd jön más, normálisabb.
2014. máj. 19. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű! Már nem volt szerelmes, de annyi intelligencia sem szorult belé, h emberséges módon közölje veled. Gyerekesnek tartom a viselkedését és szerintem jobban is jártál, h vége lett! Ez egy komolytalan, óvodás viselkedés.. Jön majd jobb, aki mindennél jobban fog szeretni és tisztelni! :)
2014. máj. 19. 15:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom,csak én tényleg szerettem őt.. Már kezd el múlni ami volt.. :') mindig az van hogy túl vagyok rajta aztán meg látom és megőrülök:/
2014. máj. 19. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szard le, örülj, hogy megszabadultál tőle.
2014. máj. 19. 15:57
 6/6 A kérdező kommentje:
:DDD már kezdem le szarni csak aztán láom hogy milyen boldog.. ma egésznap engem nézett a szünetekben..
2014. máj. 19. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!