Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken szakított velem barátnőm. Azóta minden fura. Irjatok minél többen. Mit tegyek?
Ha ebbe belemerülsz akkor te egy pancser vagy. Töröld ki az életedből, küzdjön vele és az ő gondolatvilágával valaki más.
Ha ezt nem teszed akkor igy fogsz kinézni egész nap: [link]
Ha ittam volna még egy kávét biztos megkérdezném, hogy "mi vagy Te, kislány???" De most valahogy nincs hozzá kedvem...
Szóval hagyd a francba ezt a csajt!!! Taktikázik... Biztos van benned is hiba, mert mindenkiben van... Ezt a részét most ne is firtassuk, de az alapvető személyiséged körvonalai kialakultak már, ezen nem tudsz változtatni... Lehet persze én vagyok a naív romantikus, de a másikat nem úgy kell elfogadni ahogy van...
Persze formálódik az ember a másik mellett... Én is jó sok türelmet szedtem fel a párom mellett, mert teljesen más vérmérsékletűek vagyunk, ettől még jól megvagyunk és kiegészítjük egymást... De nem akarjuk megváltoztatni a másikat... És főleg nem telepszünk a másikra...
Szóval azt tanácsolom, hogy szedd össze a haverokat/barátokat, és éljetek társasági életet, menjetek sörözni, biliárdozni, bulizni, koncertre, vagy ahová akartok!!!
Kutyaharapast szorivel! Ha nincs jatszd el, hogy van nod.
"a kapcsolat miattam alakult így mert nem megfelelőén bántam vele."
Na persze! El ne hidd mar... A kapcsolat miatta alakult igy, mert forrt a vere.
Atmeneti idoszakban vagy. Most arra var, hogy hogyan alakul a masik pasival. Persze ezt hivatalosan nem most fogod megtudni, hanem majd hetek mulva.
Ha vissza akarod szerezni, akkor:
-mutasd meg, hogy van erteked a huspiacon
-legyel flegma vele
-szopasd, ne menj el a talalkara, stb...
Bar nem tudom, hogy sok ertelme van-e visszaszerezni?
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!