Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám helyre?
Figyelt kérdés
2 és féléve együtt vagyok a férjemmel. Van egy 3 hónapos kis fiunk. Nagyon szeretem őket! De valami már nem az igazi, nem a régi. Minden megváltozott. elhanyagol. Igaz hogy dolgozik de amikor itthon van sem szán rám időt. Szeretem de így már nem sokáig leszünk együtt. Szeretnék vele megint boldog lenni...2014. máj. 19. 16:47
1/11 anonim válasza:
Üljetek le, beszélgessetek sokat, őszintén, mindenről. Mondjátok el egymásnak, hogy mit éreztek, mit tapasztaltok. Sok sikert!
2/11 A kérdező kommentje:
nem akar beszélgetni róla, tereli a témát és komolytalan.
2014. máj. 19. 17:02
3/11 anonim válasza:
"Szeretem de így már nem sokáig leszünk együtt. Szeretnék vele megint boldog lenni..."
Gratulálok, ez a fogyasztói társadalom.
4/11 A kérdező kommentje:
?
2014. máj. 19. 17:29
5/11 anonim válasza:
Gyerkőccel nagyon könnyen hangoztatod, hogy így nem sokáig lesztek együtt, szvsz nem vagy abban a helyzetben, hogy ilyen kijelentéseket tegyél. Minden erőddel azon legyél, hogy próbáld helyrehozni. A fogyasztói társadalom pont így működik, hogy ami elromlik, azt el kell dobni, erre értettem a mondandómat.
6/11 A kérdező kommentje:
természetesen ez nem azt jelenti hogy el hagynám. csalt már meg és akkor is vele maradtam. csak nem akarok boldogtalan lenni
2014. máj. 19. 18:06
7/11 A kérdező kommentje:
kétségbe vagyok esve!
2014. máj. 19. 18:07
8/11 anonim válasza:
Rokon lelkek vagytok.
Te is lusta vagy foglalkozni a problémával - és ő is.
Ezen kell változtatni!
Méghozzá először neked, mert te fogtad fel először.
9/11 A kérdező kommentje:
akárhányszor leülnénk beszélni ő elmegy, én romantikus estét terveztem ő inkább játszott a telefonon. soroljam még? hidd el én nem lusta csak fáradt vagyok
2014. máj. 19. 18:24
10/11 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy mindenképpen beszélnetek kell, különben nagy probléma lesz.
Nem feltétlenül ott rögtön - készüljön rá, adj neki időt, és mondd meg, mi a probléma. Mondd meg, hogy gondolkozzon ő is a megoldáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!