Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hozhatnám helyre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám helyre a kapcsolatomat? Nem akarom, hogy szakítaon velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, még ennyire nem is szerettem talán senkit, mint őt.

Amikor 3 hónapja összejöttünk, a világon én voltam a legboldogabb.

Szerettük egymást, nagyon, de tényleg éreztem, olyan volt minden, mint a mesében.

Màsfél hónapja viszont egy külső ok a részéről belerondított a kapcsolatba.

Erre a problémára viszont csak február végén lesz megoldás.

Kérte, hogy várjunk, és ne aggódjak addig.

Ennek ellenére folyamatosan távolodunk el egymástól, én hiába próbálok nem tudomást venni róla, ő folyton ezen agyal, és pedig még ö mondta, ne foglalkozzak vele.

Szeret még, de már nem úgy, mint azelőtt.

Én viszont ugyanúgy szeretem, ha nem jobban őt.

És hiszem azt, hogy ez a probléma, ha megoldódik, akkor újból egymásra találhatunk.

Nem akarom, hogy elhagyjon, mert nagyon gondterhelt, viszont nem engedi, hogy segítsek neki átvészelni ezt az időszakot.

Nagyon makacs, senkit nem enged közel magához.

A karácsonyt, szilvesztert is külön töltjük sajnos, mert ő nagyon messze lakik, ilyenkor hazamegy.

Meghalok a fájdalomban...

25/N

2013. dec. 17. 15:24
 1/2 Cork ***** válasza:
Mi az a külső ok? Így tényleg nem tudom mit mondjak. Ha mindketen ki akarjátok várni az 'ok' végét, akkor legalább mindketten meg akarjátok védeni a kapcsolatot:)
2013. dec. 17. 16:07
 2/2 anonim válasza:

hát..

nem sok esélyt adok nektek..szerintem már nem szeret és mással akar élni* ://

2013. dec. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!