Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha többet érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha többet érzek mint barátság? :OO

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már olyan szinten jóba vagyunk, hogy minden elmondunk egymásnak..és 'LEGJOBB' barátjának tekint.Minden nap szinte beszélünk.Több órákat.Régebben már szóba került ez a téma hogy szerelemből szeretem, de inkább csak jobban összevesztünk.Azt mondta hogy minek mondja ha sok távolság van köztünk?!Kibékültünk..Ismét Legjobb barátok voltunk,szíveket küldött,meg minden.. .Nem rég kiderül hogy van barátnője.. De én még mindig szeretem!! Elmondjam neki ?? Ti mit csinálnátok a helyembe ?:OO

2014. máj. 18. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd.
2014. máj. 18. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:

szinte ugyanez a helyzet van nálam, csak pont fordítva (én fiú ő lány, nem régóta vna barátja, de nagyon jó barátok voltunk), annyi kivétellel, hogy mi osztálytársak vagyunk.

Szerintem sem erőltesd, férfiként ha valaki iránt nem tudok többet érezni akkor tényleg nem valószínű, hogy lesz is valami, de sosem lehet tudni, te is ismerkedj másokkal inkább talán, de a barátságot őrizd meg, aztán ki tudja mit hoz még a jövő :-)

2014. máj. 18. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!