Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer minimum mindenkinek ki van szívva a nyaka életében?
Nekem nem volt...
Egyrészt nem volt érzekeny a nyakam, másreszt sikerült a jelölős fiúkat elkerülnöm...
Combomon, mellemen már volt folt, de felnőttként a férjem okozta..
Viszont neki van, hogy okozok foltot, nem kiszívom, hanem megharapom, de szerencsére nem látszik,csak annyira, hogy ha tudod mit és hol keresed, akkor látod...ez kizárólag akkor van, ha kicsit alkohollal elszalad velünk a ló, és úgy esünk egymásnak...a sajat foltjaim is úgy keletkeznek..
Volt, hogy mind az 5 ujja ott volt a belsőcombomon, ahogy megszorított..de etek ugye nem fájnak,mcsak látszik..
Nekem nincs, és nem is lesz, nem tudom kitalálta ki ezt az ostobaságot. Ez is csak a 21. század terméke, hogy a "nyakszívást" erotikusnak találják - megjegyzem a tizenévesek körében. Huszonéves csajtól sosem hallottam még, hogy ilyen kérése lenne
25/F
Fiú vagyok, de hozzászólok.
Nekem soha nem volt, és én sem szívtam ki senkiét. Hol élünk? A 70-80-as években? Akkor menő volt, ma már rohadt ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!