Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyszer minimum mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer minimum mindenkinek ki van szívva a nyaka életében?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan, aki már pl felnőtt, és még sose volt?

2014. máj. 15. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt...

Egyrészt nem volt érzekeny a nyakam, másreszt sikerült a jelölős fiúkat elkerülnöm...

Combomon, mellemen már volt folt, de felnőttként a férjem okozta..

Viszont neki van, hogy okozok foltot, nem kiszívom, hanem megharapom, de szerencsére nem látszik,csak annyira, hogy ha tudod mit és hol keresed, akkor látod...ez kizárólag akkor van, ha kicsit alkohollal elszalad velünk a ló, és úgy esünk egymásnak...a sajat foltjaim is úgy keletkeznek..

Volt, hogy mind az 5 ujja ott volt a belsőcombomon, ahogy megszorított..de etek ugye nem fájnak,mcsak látszik..

2014. máj. 15. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem nincs, és nem is lesz, nem tudom kitalálta ki ezt az ostobaságot. Ez is csak a 21. század terméke, hogy a "nyakszívást" erotikusnak találják - megjegyzem a tizenévesek körében. Huszonéves csajtól sosem hallottam még, hogy ilyen kérése lenne

25/F

2014. máj. 15. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Kis idióta csitriknél divat, hogy másnap villogjanak vele az iskolában, hogy mindenkinek a tudtára adják, előző nap voltak valakivel, és azt hiszik, ettől nagylányok. Pedig nem. Proliszokás.
2014. máj. 15. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
nem szeretem :D 24 vagyok
2014. máj. 16. 01:03
 15/17 anonim ***** válasza:
20 vagyok, nekem soha sem volt és rohadtul undorítónak tartom. Ez valami olyan dolog amivel megjelölöd a másikat h a tiéd v mi? :D
2014. máj. 16. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de hozzászólok.

Nekem soha nem volt, és én sem szívtam ki senkiét. Hol élünk? A 70-80-as években? Akkor menő volt, ma már rohadt ciki.

2014. aug. 5. 10:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok, és a nyak kiszívást mindig felesleges dolognak tartottam. Mintha ráírnád a polódra hogy "just f#cked". Szerintem mindenkinek a magánügye az, hogy kivel es milyen intim pillanatai vannak, és azzal hogy kiszivatja magát, csak büszkélkedni akar hogy "na jól megb#sztak nézzétek. Olyan jó volt hogy a nyakam is belelilult"...
2019. aug. 29. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!