Ezen az oldalon mindenkinek telik BMW-re, Audi-ra, Mercedesre, és minimum 2.5 literes lökettérfogatú autóra?
,,kik "gáz nélkül" képtelenek elindulni 100 lóerőnél kisebb autóval"
Ezt én írtam, de a szövegkörnyezetet is meg kéne figyelned, és TOVÁBBOLVASNOD AMIT ÍRTAM, mielőtt itt felteszed az értelmetlen kérdéseidet.
5-6 évvel öregebb az baj..
Te mit vennél 0 kilométeres Renault Megane 2.0 dízel akármit, vagy garázsban tartott, megkímélt BMW 320d-t.
A biztosítás ugyanannyi, csak a vételár kisebb, ja és nem szart kap a pénzéért.
Nem véletlenül ajánljuk a BMW-t..
Nekünk bevált, és még nagyon sok embernek..
Utolsónak:
Nekem volt egy autószerelő ismerősöm nagyon-nagyon régen, amikor megkérdeztem tőle, hogy melyik a legjobb autó, ő azt mondta: az új. Ezt tartom én is a mai napig, pedig azóta jópár év eltelt. Itt bukott a mutatványod a 2.0 rönyó, és a régi BMW-d között. Bár igaz, nem vennék 2.0 rönyót, de ha a kettő közül kell választani, akkor az újabbik.
2. vagyok..
Olyan autószerelő nincs..
Nekem is vannak autószerelő barátaim, ismerősöm Peugeot gyárban dolgozott és én magam is sokat foglalkozom autók/motorok bütykölgetésével.
A Francia és az Olasz autók a legszarabbak, a 21 éves BMW-m megvan pár éve és csak a kipuff lett cserélve semmi más.
Egyébként én utálom az új autókat.
Mindenhol műanyag, elektromos gázpoedál, fröccsöntött szar..
Én azt szeretem, amikor TUDNI KELL vezetni, nem amikor az elektronika vezet.
Azt szeretem, amikor ha nyomok egy nagy gázt kiteszi a seggét rögtön, és úgy viselkedik, ahogy én azt akarom.
nem amikor lenyomom a gázt, aztán az ECU elklezd gondolkodni, aztán ha még adna is akkora gázt, azt elveszi a kipörgésgátló..
Épp ezért - akármilyen furcsán hangzik - nem kéne Lamborghini..
Nem engedi magát kicsúszni egy centit se..
Ha már 50 millióm lenne autóra, akkor 6-8 millióból felújítanék egy BMW 3.0CS-t 1972-ből, meg 2-3 millióért vennék egy lakóautót a többit meg házra költeném :D
Utálom az új autókat.. blehh
Minden sarkon szembejön egy..
Nem kéne olyan autó.
A kérdésre válaszolok.....:
ELFOGULTSÁG, a BMW FAN-ok többsége nem saját tapasztalatait írja.
(Blöfföl, kamuzik, 12-15 éves álmodozó.)
13:58
Szivemből beszélsz!Hamár valakinek bejött egy márka,szivesen,és jó akarattal tudja ajánlani!Csak az a baj,hogy sokan azért vesznek 4kerekűt,hogy eljussanak A ból B be,nem pedig a vezetés élménye miatt!Az ilyenek járjanak amivel akarnak!Nekm már volt AUDIm,peugeotom és most BMWm.A következő is BMW lesz:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!