Ezen az oldalon mindenkinek telik BMW-re, Audi-ra, Mercedesre, és minimum 2.5 literes lökettérfogatú autóra?
11:04!
Minden szó igaz.
Sok sikert a vásárláshoz! :)
Egy BMW-s
híjnye de tömjénezi a bömöst ez a sok öntelt bunkó. ennyire talán nem kéne dicsérni azokat az öreg szarokat. fenntartani se olcsó őket.
egy bérből és fizetésből élő
Én is dolgozom, nem lopom a pénzt.
Nem kéne ennyire irigynek lenned. Neked is megvolt a lehetőséged.
Egyébként meg látszik, hogy közelébe nem kerültél még egy BMW-nek se..
Alkatrész nem drágább, mint VW-hez vagy Opelhez, és nem sűrűn romlik el.
Drága kérdező,és mindenki más,aki fortyog!!
26éves vagyok,és a megdolgozott pénzemből vásároltam a mostanit,és az előző 2t is!Sőt!A következőt is saját pénzből fogom megvenni,bármily hihetetlen!
A kérdésre válaszolva!Nézz körül az utakon,milyen autók rohangálnak!Az emberek többsége a vágyait nem tudja megvalósitani hitel nélkül!Iszonyat mennyiségű kocsit vesznek hitelre,hisz sokaknak az a fontos,ami látszik!És nem addig nyujtózkodnak,amig a takarójuk ér!Ezzel addig nincs is baj,amig nem verik a nyálukat,hogy mi van alattuk!Mindenki örüljön annak,amivel rendelkezik,és ne köpködjön arra,akinek esetleg több van!!Lehet lopta,kapta,lizingelte,megvette1összegben!És akkor mi van??Mindeki abból él ebben az országban,amiből tud,és ugy ahogy tud!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!