Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha féltékeny vagyok a múltjára?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete járok egy sráccal, és annyira rossz érzés tölt el, ha belegondolok régen mennyire szerelmes volt az exébe. Látom rajta, hogy most csak engem akar, de akkor is nyomaszt ez a dolog, normális ez? vagy nem? :\ L/192014. máj. 15. 18:56
11/16 anonim válasza:
Jajj de sokan vagyunk , képzeljtek én is ugyanígy vagyok . Már az eljegyzés is megtörtént , de még most sem értem ezt, hogy miért vagyok ennyire féltékeny a vőlegényem múltjára,arra hogy el tudom képzelni, hogy más lányokkal mit csinált, hogyan szerette őket stb.Pedig azt mondja, hogy senki nem jelent már neki semmit csak én és senki nem is jelentett annyit mint én. Semmi okom a féltékenykedésre. Előttem kb.4 évig nem volt senkije, de nem értem, hogy miért zavarnak annyira az exei. Nekem is volt előtte barátom,és ez őt is szokta zavarni , de nem olyan intezíven, mint engem. Szerintem nem normális ez, mint ahogyan ugy érzem néha , hogy én sem vagyok, mert ez az őrületbe kerget.
12/16 anonim válasza:
Van amikor jogos és van amikor hülyeség, neked kell érezned, az a fontos ami most van. Zavarna ha érezném, hogy titkol valamit, de ha érezném, hogy én vagyok fontos neki akkor nem. Feleslegesen esik rosszul ha jelenleg te vagy neki fontos.
13/16 anonim válasza:
De ha állandóan zargatod az exeivel, lehet, hogy csak azért is eszébe jut egyik... Inkább ne aggódj ha nincs miért.
14/16 anonim válasza:
hú és most gondold el hány csajba bele is gyömöszölte....
15/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen jártam egy fiúval nagyon jól meg voltunk de 2 hónap után szakítottunk.Aztán ő össze jött egy másik csajjal én nagyon féltékeny voltam.Sok képet csináltak közösen,olyanokat amit a fiú velem nem,nagyon féltékeny voltam és az egyik képen amelyiken csókolóztak oda írtam h szépek vagytok a csaj oda írta h én jobban össze illek vele mint te és még azt h tudjuk! Én nagyon ki voltam akadva keresztebe akartam a csajnak tenni!! Viszont a fiú rá jött h én féltéken vagyok és soha többet nem beszélt velem!! Szerintem normális a féltékenység, de vigyázz mert nem mindenki így gondolja és ha nem vigyázol barátokat veszthetsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!