Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vegyem rá apát, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá apát, hogy nálam aludhasson a barátom?

Figyelt kérdés

Tudom tucat kerdes, de nem tudok mivel eloallni mar neki. 17 evesek vagyunk mindketten, es már fél eve egyutt vagyunk. A szuleim ismerik a baratom, latjak hogy rendes, nincs vele bajuk, barmikor atjohet hozzank...de ha felhozom ezt egyszeruen azt valaszolja apa, hogy majd 20 ev mulva talan itt aludhat, es ne is idegesitsem a dologgal..tenyleg csak aludni szeretnenk, nagyon szeretjuk egymast, es meghasad a szivem ha arra gondolok, hogy soha nem aludhatna nalam...azt fel sem mertem hozni, hogy en ott aludhatok e, de nem is lenne jo otlet, mivel a testverevel egy szobaban van a baratom, igy lehet kellemetlen lenne (anya egyebkent megengedi, de azt mondja hogy o nem akar ezen apaval osszeveszni, vegyem rá én.)

ékezetekért bocsanat, telefonrol irtam.

2014. máj. 15. 15:27
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, te talán erkölcsrendőr vagy? Ki ne akart volna 17 évesen a barátjával aludni?? És azt végképp nem tudom mi az, hogy legalább olyan személyiség legyen mint te? El sem hiszem, hogy valaki ilyet ír már bocsánat a felháborodásomért, de nem hiszem, hogy te lennél a társadalomban a morális értékrend mércéje. Továbbá 17 évesen abszolúte ellenzed az együttlétet de 18 évesen már "megengedett"? Attól még, hogy jogilag felnő valaki, az érettség (vagy épp éretlenség) 1 év alatt általában mit sem változik! (Mindezt az utolsó válaszolónak címezve)
2014. máj. 16. 01:01
 22/23 A kérdező kommentje:
Azért akarok vele együtt aludni mert szeretem. Minden pár szeretne együtt aludni előbb utóbb...egyébként én akartam a gyógyszert, mivel (tudom ez sem 100%os) számomra sokkal nyugtatobb mint a gumi, nem tudnám hónapokig/évekig azt hasznalni. Mit csinalok ha kilyukad? Amúgy a kérdés nem az volt hogy helyes a gyógyszert szednem. Belopoztatni az 5.re nehéz lenne, es mint mondtam nem azert akar atjonni, hogy azt csinaljuk, tudod vannak még rendes sracok is a vilagban akik kepesek szeretni valakit es nem csak azert lenni valakivel. Egyébként köszönöm az utolsoknak az otletet, de hazudni nem szeretnék itthon. Valószínűleg ketten a baratommal nem sokara beszélünk apaval, hogy lassa nem akarunk semmi rosszat es hogy a baratomban is tenyleg megbizhat
2014. máj. 16. 06:51
 23/23 anonim ***** válasza:
na,majd meselj mit mondott a szuleid mikor beszeltek vele.sok sikert-
2014. máj. 16. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!