Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá apát, hogy nálam aludhasson a barátom?
Tudom tucat kerdes, de nem tudok mivel eloallni mar neki. 17 evesek vagyunk mindketten, es már fél eve egyutt vagyunk. A szuleim ismerik a baratom, latjak hogy rendes, nincs vele bajuk, barmikor atjohet hozzank...de ha felhozom ezt egyszeruen azt valaszolja apa, hogy majd 20 ev mulva talan itt aludhat, es ne is idegesitsem a dologgal..tenyleg csak aludni szeretnenk, nagyon szeretjuk egymast, es meghasad a szivem ha arra gondolok, hogy soha nem aludhatna nalam...azt fel sem mertem hozni, hogy en ott aludhatok e, de nem is lenne jo otlet, mivel a testverevel egy szobaban van a baratom, igy lehet kellemetlen lenne (anya egyebkent megengedi, de azt mondja hogy o nem akar ezen apaval osszeveszni, vegyem rá én.)
ékezetekért bocsanat, telefonrol irtam.
Miért akartok együtt aludni??Amugy meg milyen barátod és anyukád van,akik hagyják,hogy 17 évesen fogamzásgátlót szedj?Tisztában vagytok a hatásaival??Gondolkozz el ezen,meg a barátodon.Ha akar vmit akkor vegyen gumit. Amugy meglehet oldani az ottalvást!Kinyitod az ablakot neki este vagy nappal eljön hozzátok,úgy hogy senki nem tud róla és csendben meghuzza magát.Ennyi! :)
Amugy apukád helyében én sem engedném,hogy a lányomat farkalják a házamban,maximum 18 évesen és,minimum olyan személyiség legyen mint én,de legalább legyeen normális értékrendje!Meglehet érteni,biztos hogy szeret és félt,csak lehet hogy vele nem törődteeek gyermekkorában és nem tudja emiatt kimutatni az érzéseit feléd. Na meglehet oldani úgy ahogy írtam,a gyógyszeren meg gondolkozz el!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!