Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk? A barátnőmből a mostohatesóm lett!
Fél éve vagyunk együtt,én 17 vagyok ő 16.Mindkettőnknek a szülője tudja,hogy van párja,de nem mutattuk be egymást,így nem tudják,hogy pontosan ki.Engem csak azt anyám nevel,apám elhagyott,őt meg csak az apja.Tegnap beállított anyám meg a barátnőm apja(akkor még nem tudtam,hogy az ő apja)majd elmentek.1 óra múlva hívott barátnőm,hogy elújságolja a hírt,hogy az apjának új barátnője van.Leírta,hogy néz ki és tisztára anyámra hasonlított,de nem akartam hinni benne.Aztán kiderült,hogy tényleg az anyám az,és hogy úgy néz ki oda költözünk barátnőmékhez.
Most mit csináljunk?Nem lenne fura,hogy már szinte családtag és így szexelünk meg így vagyunk szerelmesek egymásba???
Mundenképoen mondjátok el!
szerintem fő az őszinteség és a bizalom,és akkor nemlessz gond
12: nem csak neked :D
ha tényleg igaz akkoz jobb minél előbb tisztázni, egyikőtök se tudott semmit, itt az ideje nektek is elmondani.
Szilvásbuktát, mert szeretem!
Az az ő dolguk, ez meg a tietek :). Mr megmondták: nincs vérrokonság, szóval segáz.
xD
am semmit nem kell tennetek. nem lesztek sohasem testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!