Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Beszéljek vele erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beszéljek vele erről?

Figyelt kérdés
na szóval, van egy fiú. Kb. 3 hónapja szakítottunk, de én még nagyon szeretem és vissza szeretném kapni. Szerintem Ő is engem. Mindennap beszélünk, nagyon kedvesen beszél, mindig rám néz, és ahányszor meglát, szó szerint megcsillan a szeme és mindig mosolyog. Szerintetek Ő is szeret még? Holnap meg szeretném kérdezni hogy Ő hogy mit érez. Anyum azt mondta hogy annyit mondjak neki, hogy "Neked sikerült túltenni magad a szakításon? Mert nekem nem." Szerintetek jó lenne? Nagyon boldogok voltunk amikor jártunk, igazi álomkapcsolat volt a számomra..

2014. máj. 12. 16:02
1 2
 11/13 WheneverYouWant ***** válasza:
Én csak józan ésszel gondolkodom szívem... segíteni próbáltam. Azért írtam. Azt mondtad hogy a szerelem lényege hogy elfogadjuk a másikat. Szerintem nem ez a lényege de ha azért szakítottatok mert ő nem tudta elfogadni az akaratosságodat te meg nem tudtad elfogadni hogy nehezen mutatja ki az érzelmeit akkor valamivel nincs ott rendben valami Nemigaz?
2014. máj. 12. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen kikészítettem az akaratosságommal, amin már sokat javítottam.^^ Ő meg azzal, hogy nem mutatta ki az érzéseit."

Hű ez nekem nagyon ismerős szitu. Mi is így jártunk,csak nálunk én vagyok a férfi és akaratos,ő meg nő létére nem mutatta ki a valódi érzéseit.Ennek ellenére egy gyönyörű szép,harmónikus és boldog párkapcsolatban éltünk közel 7 évig. Csak nálunk a grafikon vége ugye 7 évre mutatott nem néhány hónapra. A kapcsolatnak ezért is lett vége,később kiderült másért is (3.személy). Szóval az exemnél ez csak egy jó alibi indok volt a szakításra.

Szóval vannak olyan esetek,ahol az ellentétek ilyenformán pont jól egészítik ki egymást, és működőképes a dolog.

Nálatok még nem csengett le a szerelem,tehát kisanyám csapjál bele a lecsóba,aztán kaparjál te is egy kicsit a csávóért,mert megéri. A szabadságharcosokat meg ne vedd figyelembe,mert azok állandóan fogják hirdetni az igét,a szabad akaratot,meg szabadelvűséget,meg engedd el a hajamat,meg el kell engedni,meg töltött káposzta pirított kenyérrel stb.

Amit az ilyen emberek soha,de soha nem fognak megérteni,az az,hogy akit igazán szeretünk azt soha nem engedjük el !!!

2014. máj. 13. 08:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Megkérdeztem hogy túllépett-e már, és azt válaszolta hogy "asszem" Ez mit akar jelenteni?
2014. máj. 13. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!