Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beszéljek vele erről?
"Egyszerűen kikészítettem az akaratosságommal, amin már sokat javítottam.^^ Ő meg azzal, hogy nem mutatta ki az érzéseit."
Hű ez nekem nagyon ismerős szitu. Mi is így jártunk,csak nálunk én vagyok a férfi és akaratos,ő meg nő létére nem mutatta ki a valódi érzéseit.Ennek ellenére egy gyönyörű szép,harmónikus és boldog párkapcsolatban éltünk közel 7 évig. Csak nálunk a grafikon vége ugye 7 évre mutatott nem néhány hónapra. A kapcsolatnak ezért is lett vége,később kiderült másért is (3.személy). Szóval az exemnél ez csak egy jó alibi indok volt a szakításra.
Szóval vannak olyan esetek,ahol az ellentétek ilyenformán pont jól egészítik ki egymást, és működőképes a dolog.
Nálatok még nem csengett le a szerelem,tehát kisanyám csapjál bele a lecsóba,aztán kaparjál te is egy kicsit a csávóért,mert megéri. A szabadságharcosokat meg ne vedd figyelembe,mert azok állandóan fogják hirdetni az igét,a szabad akaratot,meg szabadelvűséget,meg engedd el a hajamat,meg el kell engedni,meg töltött káposzta pirított kenyérrel stb.
Amit az ilyen emberek soha,de soha nem fognak megérteni,az az,hogy akit igazán szeretünk azt soha nem engedjük el !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!