Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek erről a párommal vagy ez csak hiszti lenne?
semmit
fogadd el h ö inkább "lányos" pasi
nekem meg szinte csak fiú barátaim vannak
ha a pasim erre féltékeny lenne és felhozná nekem tuti laptára tenném vagy legalábbis alaposan megmosnám a fejét
"Azt tudom, hogy tudatosan nem csalna meg, de ha ez megtörténik erről nem tehet."
Ez aranyos. Tán megerőszakolják?
Engem zavarna, hogy a párom és egy másik nő kettesben elmennek kajálni, míg én otthon ülök.
Te miért nem mész a férfi ismijeiddel moziba?
Nekem is női barátaim vannak férfiként.
Ha téged ez zavar, akkor ezt a kapcsolat elején kellett volna tisztázni. Most vagy összeszorítod a fogad, vagy lelépsz, vagy megváltozol. Utóbbi esetben akár egy pszichológus is segíthet a problémádat megoldani.
Ez teljesen normális amit érzel. Én is megőrülnék, ha ilyen dolog lenne. Már attól a plafonon voltam, ha a barátom testvéréhez jött a barátom egyetemi csoporttársa, és a barátom ment ki elé a kocsival. Vagy amikor interneten nagyon jóba lett egy lánnyal, volt barátja is a lánynak elvileg szerette is, kételkedem benne még a mai napig is.
És találkoztak, mert a lánynak szerzett munkát a városban ahol a barátom lakik, a lány pesti. és megmutatta neki merre kell mennie, hogy eljusson arra a helyre, ahová interjúra kell menni, mert a barátomnak pont útba esett egyetem után megmutatni...
Eléggé kivoltam, tehát teljesen megértem a te érzéseidet is. Én egy jó pár napig szinte nem is beszéltem ezután a barátommal, ha beszéltünk is megmondtam neki: Ha neked ő kell, akkor talákozgassatok, én meg majd élem az életemet.
Persze utána megromlott egy kicsit a baráti kapcsolata a lánnyal, neki is nekem is mert előtte még én is barátkoztam vele, beszélgettem vele, de azután már nem.
Lehet, hogy akkor én reagáltam túl, de miután megkérdeztem a barátomnak sem tetszett volna fordítva a helyzet. Ha én ismerkedek meg egy sráccal és barátkozok össze vele, beajánlom egy ismerősömnek aki pont munkaerőt keres, és még segítek neki eltalálni is a helyre. Googlemaps?
A tanácsom, beszéld meg vele, hogy téged ez zavar, és mond el neki hogy mitől félsz, próbáljon megnyugtatni, vagy talákozzon velük kevesebbet. És olyan pedig nincs, hogy ha megcsal arról nem tehet!!! Igen is tehet!
Lehet, hogy én vagyok féltékeny típus beismerem. És azt is, hogy vannak fiú barátaim, de érdekes módon nem tetszene a barátomnak ha velük egyedül találkoznék, vagy akár átjönnének hozzám. Vagy akár elmennék valamelyikükhöz, szerintem ő is nagyon ki lenne akadva.
Szerintem a te barátodnak sem tetszene, ha te teli lennél fiú barátokkal és együtt kajálnátok átmennél hozzájuk stb.
Mi úgy oldottuk meg a problémánkat, ha én találkozok egy vagy több fiú barátommal eljön velem ő is és hármasban elbeszélgetünk. Vagy ha ő szeretne találkozni valamelyik havernőjével én is elmegyek és hármasban beszélgetünk. Pont a viták elkerülése végett.
Hidd el egyik félnek sem jó, ha más nővel, férfival látja.
Persze amit elmeséltem az már körülbelül 1 éve volt, ha nem több, és azóta nincs ilyen probléma (3 éve vagyunk együtt). Munkatársaira egyáltalán nem vagyok féltékeny. De az engem nagyon nagyon zavarna ami téged is és lehet érezhető, hogy egy kicsit ki is akadtam, szerintem nyugodtan megmondhatod neki, ha nem tud változtatni akkor lehet hogy külön jobb.
Persze az megint csak a legvégsőbb eset, előbb próbáljátok meg megbeszélni. :)
Jó sokat írtam :P
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!