Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről beszéljek majd vagy ezt hagyjam ki?
Összegyűlt bennem néhány dolog ami zavar a barátnőmmel kapcsolatban és ezeket szeretném megbeszélni vele, és tudom hogy bennem is ott van a hiba, erre is ki szeretnék térni, azonban ennek az az elsődleges oka,hogy a kapcsolatunk elején nem sokat éreztem iránta, több mint 1 hónap volt mire összejöttünk és ennek én vagyok az oka, nem akartam vele összejönni, de aztán mégis csak megfogott és fokozatosan kezdtem iránta többet érezni míg végül összejöttünk.
Nem tudom,hogy elmondjam e neki azt,hogy nem éreztem iránta semmit sem és ezért tartott ilyen sokáig, mert lehet,hogy akkor azt fogja hinni,hogy csak sajnálatból jöttem össze vele vagy hasonló, de mégis fontos mert ez magyarázatot adhat számára sok dolgokkal kapcsolatban, de ezt a részt akár ki is hagyhatnám.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!