Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok, lányos vagyok, szeretnek a férfiak, miért vagyok leszbikus? Miért pont velem történt meg? 23L
Ezzel nem csak te vagy így...
És szerintem is nehezebb lehet felvállalni, ezt a többség úgysem érti meg hogy miért. Én is már pasit rég találtam volna.
18/l
#14 Ez nagyon jó!
Én úgyis két "feleséget" szeretnék, csak attól félek, hogy állandóan veszekednének. Ha nem hagytok ki a szexből, akkor elveszlek téged is. Így akkor senkinek sem kellene tudnia arról, hogy a nőket szereted, és mégis megkapnád, amire vágysz, és én is. Már csak az aszony kell meggyoznunk.
ne fogd fel úgy mint egy katasztrófát hisz azzal megnehezíted a saját dolgod! Keress valakit aki hasonló hozzád vagy esetleg tapasztalt,sokat tud a dologról! ez egyáltalán nem baj! szerintem te sem szeretnéd úgy leélni az életed egy pasi mellett h alig bírsz ránézni,kényszerből fekszel le vele és hazudnod kell arról ki is vagy valójában! hidd el nem olyan szörnyű a helyzet itthon sem...nem mondom h csupa vidámság lesz mindig,de ugyanúgy együtt lehetsz egy lánnyal mint egy pasival,akár az utcán is. és attól h szép vagy és lányos nem jelenti azt h nem lehetsz leszbikus. ez egy buta sztereotípia... az pedig h otthon mit szólnak...ha igazán szeretnek a szüleid elfogadják majd mert nekik az a fontos h te boldog légy!
ha gondolod írj nekem nyugodtan! én már egy ideje benne vagyok ebben és ha szeretnéd tudok segíteni is!:)
18/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!