Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont ezt a zenét küldte nekem a barátom? 13/L
2014. ápr. 26. 22:33
2/12 anonim válasza:
Most ezt gondold át még egyszer szerintem...
3/12 A kérdező kommentje:
2-es:
Nem értelek!!:(
Ma 14:28-kor küldte át..és nem mondta el azóta,hogy miért pont ezt a zenét küldte..
2014. ápr. 26. 22:37
4/12 anonim válasza:
Azért nem mondta el mert még mindig az ékszerboltban van és válogatja az eljegyzési gyűrűt :)
6/12 A kérdező kommentje:
Végül is..mikor náluk voltam,és a szobájában feküdtünk az ágyában..megkérdezte,hogy"Leszek e a felesége?"én meg mondom neki,hogy"Várjunk ezzel!"ő meg megkérdezte,hogy"Minek várjunk?"mondom neki,hogy"Fiatalok vagyunk,várjunk még vele,24-25 évesen majd megkérheted a kezem!"de ő most akarja..
Mit csináljak akkor?Nem tudom lebeszélni róla..már megvan a gyűrű/testvére megmutatta,hogy hova van eltéve..nagyon gyönyörű..stb./
2014. ápr. 26. 22:49
7/12 anonim válasza:
Akkor szopogasd el a gyűrűt. Valszeg cukorból lesz xD
8/12 A kérdező kommentje:
7-es:
Egyáltalán nem olyan a gyűrű!!
2014. ápr. 26. 23:03
9/12 anonim válasza:
Romantikus akart lenni!!!!:D A "Girl I wanna marry you" az azt jelenti, hogy annyira szeret, hogy feleségül akar venni, akár már most is feleségül venne, annyira szeret, imád, hogy összekötné veled az életét, marry, hogy minél többet legyetek együtt; szóval azt akarja, hogyha majd nagyok lesztek, te legyél a felesége:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!