Leszbikus szexnél mi számít a "szüzesség elvesztésének"? Melyik az a pont, ami után szerintetek már biztosan nem szűz vki?
természetesen nem vibrátorral való szexre gondoltam, de a vibrátor amúgy nem számítana annak. hanem csak két női test van.
mit gondoltok?
nehéz kérdés
de sztem egy jó alapos szex, amiben minden megvolt, ami csak 2 lány közt lehet
Na, ez egy marhaság. Tehát ha valakinek elszakad a szűzhártyája hét évesen erőltetett sportolástól az már nem szűz, de aki engedi s*ggbe, fülbe, orrba, szájba, CSAK hüvelybe nem, az meg még szűz.
Hát egy nagy lóf4szt, meg még kettőt hogy legyen tartaléknak is.
A heteróknál tudom mi a különbség penetráció és petting között (igen mindkettő része a szexnek mint olyan, bocsika) Hogy a leszbiknél hogy megy ez, azt engedelmetekkel inkább hagynám hogy ők döntsék el. De a véleményem továbbra is: Az aki már szexelt az nem szűz. Pont. Akkor se ha nem szakadt ki, akkor se ha visszavarrták, akkor se ha más volt a körzetszámuk, és akkor se ha kutyával csinálták. Kifogás millióegy van, de ha keféltél már életedben akkor nem vagy szűz. De igen, ez ilyen egyszerű.
Amíg valakiben nem járt pénisz, addig hivatalosan szűz. Akkor is, ha valami mástól kiszakadt a szűzhártyája, akkor is, ha egész életében leszbikus szexben volt része stb.
A fizikai szüzességnek és a szűzies életnek semmi köze nincs egymáshoz.
Fejben az első szextől nem vagy szűz, ami leszbikus értelemben véve valódi szeretkezés és nem csak petting.
Biológiai értelemben szűz vagy amíg a szűzhártyád sértetlen.
Ilyen egyszerű.
Innentől, ha leszbi vagy te tudod mikortól is nem vagy szűz, ha csak kíváncsiskodó akkor passzolom a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!