Leszbikus szexnél mi számít a "szüzesség elvesztésének"? Melyik az a pont, ami után szerintetek már biztosan nem szűz vki?
természetesen nem vibrátorral való szexre gondoltam, de a vibrátor amúgy nem számítana annak. hanem csak két női test van.
mit gondoltok?
01:43 vok
A kiszakad a szűzhártya alatt arra gondoltam, hogy szex közbe ha kiszakad, nem egyéb okból kifolyólag.
köszi a válaszokat
leszbikusoknál szerintetek hol van a határ a petting és a "tényleges" szex között?
Kérdező! 00:58
Szerintem sokkal kisebb a határ, talán nincs is. Ügye az sokkal inkább szeretkezés, mert az érzéki simogatás és az egymáshoz bújás érvényesül, nem pedig a "behatolás".
A leszbikus nők nagy része eleve nem szereti a behatolást. A nők nagy része igazából könnyebben él át csiklóorgazmust, így két lány esetében többnyire praktikusan ennél maradnak.
Szerintem ez esetben onnantól számít valaki tapasztaltnak, hogy el tudta érni az orgazmust a párjánál. A hártyát meg szaggassa az, akinek ilyesmire igénye van.
Ha véletlen kiszakad a szűzhártya vagy egy vibri miatt
akkor hivatalosan nem vagy szűz.
Ha seggbetoljàk az illetőt, hivatalosan szűz, gyakorlatilag nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!