Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Leszbikus szexnél mi számít a...

Leszbikus szexnél mi számít a "szüzesség elvesztésének"? Melyik az a pont, ami után szerintetek már biztosan nem szűz vki?

Figyelt kérdés

természetesen nem vibrátorral való szexre gondoltam, de a vibrátor amúgy nem számítana annak. hanem csak két női test van.

mit gondoltok?

2010. febr. 5. 00:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

01:43 vok

A kiszakad a szűzhártya alatt arra gondoltam, hogy szex közbe ha kiszakad, nem egyéb okból kifolyólag.

2010. febr. 7. 00:20
 12/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

leszbikusoknál szerintetek hol van a határ a petting és a "tényleges" szex között?

2010. febr. 14. 00:58
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező! 00:58

Szerintem sokkal kisebb a határ, talán nincs is. Ügye az sokkal inkább szeretkezés, mert az érzéki simogatás és az egymáshoz bújás érvényesül, nem pedig a "behatolás".

2010. febr. 15. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
A petting és a tényleges szex közti vonal.Na az a határ.
2010. febr. 15. 23:44
 15/18 anonim válasza:
100%
Nézzétek meg a Comic strip (Képtelen képregény) című filmet, abban sokat beszélnek erről és nem is rossz film.
2010. febr. 16. 01:37
 16/18 anonim ***** válasza:
4%
szerintem szűz az akinek nem volt pénisz a vaginájában na most ha két nő csinálja egy művel az ugyan úgy nem szűz hiszen volt behatolás és azért az nem egy ujjacska a műpénisz .szóval ha használt a két csaj bármi eszközt amit bedugtak egymásnak akkor már nem szűz. de sajnálhatja hogy nem egy férfi tette ezt neki meg .a nő életében ez nagyon fontos és szép alkalom .
2010. febr. 16. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

A leszbikus nők nagy része eleve nem szereti a behatolást. A nők nagy része igazából könnyebben él át csiklóorgazmust, így két lány esetében többnyire praktikusan ennél maradnak.

Szerintem ez esetben onnantól számít valaki tapasztaltnak, hogy el tudta érni az orgazmust a párjánál. A hártyát meg szaggassa az, akinek ilyesmire igénye van.

2011. márc. 18. 21:00
 18/18 anonim válasza:
33%

Ha véletlen kiszakad a szűzhártya vagy egy vibri miatt

akkor hivatalosan nem vagy szűz.

Ha seggbetoljàk az illetőt, hivatalosan szűz, gyakorlatilag nem.

2013. jún. 29. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!