Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni a nagy Ő-re?
Ebben van igazság...de pont emiatt érzem azt, hogy megint visszakanyarodtam az alap kérdéshez...létezik e nagy Ő? Akivel ha nem is minden, de 80%-ban minden tökéletes...van olyan pont, amire azt lehet mondani, hogy nem megy, keresek inkább tovább. Tökéletes ember soha nem lesz, ezáltal tökéletes párok se...tolerálni kell mások viselkedését.
Viszont mindig az volt bennem, hogy én nem akarok olyan kapcsolatot, amire idővel azt fogom mondani, hogy lehetett volna jobb is...nem akarok valaki mellett leragadni azért, mert úgy vagyok vele, hogy ennél jobb úgyse lehet. Elnézek hibákat, ha cserébe én is ugyanazt a toleranciát kapom...vagy ebből állna egy kapcsolat? Mindenki azt mondja, hogy a hibákat minden egyes alkalommal meg kell beszélni, különben a kapcsolat belehal abba, hogy az egyik fél, vagy akár mindkettő egyszerűen belefárad abba, hogy elnézi a másik hülyeségeit. Ez tény. Viszont az nem rombolja a kapcsolatot, ha folyamatosan csak a hibákról beszélgetünk? A negatív élmények, negatív behatások ugyanolyan destruktív hatással vannak a két félre.
Összességében véve én ezt egy ördögi körnek látom, ahol a türelem és a megértés van élre állítva...ami szerintem egy igen véges dolog. Persze hiszek abban, hogy van nagy Ő, csak nem egyszerű megtalálni.
Sztem meg itt nem az a jó kérdés h létezik-e nagy ő...
Hanem az, h ha nincs is, akkor sem kell bennemaradnod egy megalkuvásokkal teli kapcsolatban attól félve h nem jut jobb.
Mindig álarcot viselni ? Kattogni ? Félni?
Ennél még egyedül is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!