Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes várni a nagy Ő-re?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni a nagy Ő-re?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik ilyen? Tudom, hogy nincs tökéletes kapcsolat, de olyan sincs, ami megközelíti ezt? Ahogy idősödöm, és lépek túl az újabb és újabb kapcsolatokon egy csomó új tapasztalattal, mindig megfogadom, hogy a következő nem ilyen lesz, mást akarok majd tőle, ha eljön az a bizonyos "nem megy tovább" pillanat, akkor szakítok. Minden kapcsolatban van valami nagy hiba, mindkét félben, ami az idő előrehaladtával megmérgezi a kapcsolatot. Persze tudni kell toleralni, de mi van akkor, ha nem megy? Ha pont ez az egy pont okozza a másiknak a legnagyobb fájdalmat? Egy bizonyos kort megélve, az ember már komolyabbra tervez...de kivel? Várjon az ember a tökéletesre, vagy fogadja el a másikat a hibáival, és reménykedjen benne, hogy ez nem teszi tönkre a kapcsolatot? Nincs olyan, hogy tökéletes pár?

#szerelem #mr tökéletes
2014. máj. 5. 22:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A nagy Ő szerintem az a személy, akire a halálos ágyadon azt mondod, hogy na, Őt szerettem a legjobban. :)
2014. máj. 5. 22:34
 2/24 anonim ***** válasza:
Tudod a hibának benne van a definíciójában hogy ki lehet javítani, tehát esetleg javíthatnál ahelyett hogy figyelmen kívül hagyod míg annyira el nem kezd zavarni hogy törésre kerüljön sor.
2014. máj. 5. 22:34
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Egy kapcsolat alapja az elfogadás és a tolerancia. Ha ez nem megy akkor felesleges itt a nagy Ő-re gondolni mert úgysem létezik. Mindenkiben van hiba és minél tovább vagy vele annál több hibáját, rigolyáját fogod megismerni.
2014. máj. 5. 22:35
 4/24 anonim ***** válasza:
Manapság nem a nagy Ő van a képben, sokkal inkább a nagy Én.
2014. máj. 5. 22:36
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Az embereket a hibáikkal együtt kell elfogadni, és szeretni. Gondolom te sem vagy tökéletes, neked is vannak hülye dolgaid, amit nem mindenki tolerál egyformán. Ezt el kell fogadni. Akit igazán szeretünk, azt a hibáikkal, a hülyeségeikkel együtt is szeretjük.

Kivéve persze ha az a hiba valami komoly probléma, ami árt a kapcsolatnak, vagy akár a személyeknek is (pl valamilyen függőség, játékszenvedély, agresszió, tehetetlenség stb)

Különben ezzel együtt én is hasonló cipőben járok mint te, már a 6.- remélhetőleg komolyabb kapcsolatom kezdem, pedig ilyenkorra családot akartam :( De próbálok bízni...

Minden esetre ne erőltess magadra semmit, és senkit, azt érezni kell (fogod), hogy ki az akivel majd együtt tudnál maradni.

2014. máj. 5. 22:43
 6/24 kolosszus22 ***** válasza:

Jó kérdés, ezen már én is gondolkodtam: én azt mondom meg kell találni az igényeknek leginkább megfelelőt, ha az ember szerelembe esik, akkor ki kell hozni magunkból a maximumot. Tökéletes kapcsolatban viszont én sem hiszek, mivel 2 tökéletesen egyforma ember sincs, így mindig lesznek kisebb nagyobb nézeteltérések.

27F

2014. máj. 5. 22:43
 7/24 A kérdező kommentje:

Minden hiba javítható? Én személy szerint nem vagyok az a típus, aki ok nélkül ott hagyja a másikat, megszenvedek azért, hogy valami működjön, de legtöbbször eljön az a pont, hogy nincs miért csinálni.

4-es, nem vagyok egy egoista, nárcisztikus személyiség, aki csak elvár...számomra a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy adjak, talán túl sokat is...viszont extra érzékeny vagyok (nem hisztis), a legapróbb dolog is szemet szúr, legtöbbször inkább magamban, ami arra sarkall, hogy még jobb legyek...viszont lassan azt érzem, lehet pont emiatt a hozzáállás miatt, hogy egyszerűen belefulladok mindenbe

nem akarom bántani a jelenlegi páromat, bár sokszor ezt teszem...nem vagyok olyan, aki formálni szeretné a masikat...türelmes vagyok, inkább annak a híve vagyok egy kapcsolatban, hogy szépen összecsiszolódjunk...de lehet olyan, hogy ez egész egyszerűen nem megy? és mikor jön el ez a pont?

2014. máj. 5. 22:45
 8/24 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Talán egy kicsit kevésbé görcsösen kéne mindezt tenned.

Én azt vettem észre, hogy az emberek szereti fennhangon hirdetni, hogy ők türelmesek, odaadók, törődők, elnézőek, de a valóság az, hogy inkább csak szeretnék magukat ilyennek látni.

Ha egy problémakört említenek neked és a te első reakciód csípőből valami olyasmi, hogy "de hát kettőn áll a vásár" meg "na és ha a másik", akkor szerintem rég rossz.

Egy kapcsolat akkor fog tényleg hosszútávon működni, ha

1. mindenki a másik örömét keresi és

2. mindenki csak a saját lelkiismeretét nézi, nem a másikét

2014. máj. 5. 22:50
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt "Nagy Ő-m". De már nincs. :( Azóta pedig olyan üresnek érzem magam lelkileg, hogy ennél még az is jobb volt, amikor még csak vártam rá, hogy egyszer megjelenjen.
2014. máj. 5. 22:53
 10/24 Költőnő? ***** válasza:

A nagy ő-nek tényleg tökéletesnek kell lennie ?

Nem lehet h csak annyi a lényeg h elfogadod h ő is ember, neki is vannak hülyeségei de így is képesek vagytok boldogan leélni egy életet együtt?

2014. máj. 5. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!