Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni a nagy Ő-re?
Az embereket a hibáikkal együtt kell elfogadni, és szeretni. Gondolom te sem vagy tökéletes, neked is vannak hülye dolgaid, amit nem mindenki tolerál egyformán. Ezt el kell fogadni. Akit igazán szeretünk, azt a hibáikkal, a hülyeségeikkel együtt is szeretjük.
Kivéve persze ha az a hiba valami komoly probléma, ami árt a kapcsolatnak, vagy akár a személyeknek is (pl valamilyen függőség, játékszenvedély, agresszió, tehetetlenség stb)
Különben ezzel együtt én is hasonló cipőben járok mint te, már a 6.- remélhetőleg komolyabb kapcsolatom kezdem, pedig ilyenkorra családot akartam :( De próbálok bízni...
Minden esetre ne erőltess magadra semmit, és senkit, azt érezni kell (fogod), hogy ki az akivel majd együtt tudnál maradni.
Jó kérdés, ezen már én is gondolkodtam: én azt mondom meg kell találni az igényeknek leginkább megfelelőt, ha az ember szerelembe esik, akkor ki kell hozni magunkból a maximumot. Tökéletes kapcsolatban viszont én sem hiszek, mivel 2 tökéletesen egyforma ember sincs, így mindig lesznek kisebb nagyobb nézeteltérések.
27F
Minden hiba javítható? Én személy szerint nem vagyok az a típus, aki ok nélkül ott hagyja a másikat, megszenvedek azért, hogy valami működjön, de legtöbbször eljön az a pont, hogy nincs miért csinálni.
4-es, nem vagyok egy egoista, nárcisztikus személyiség, aki csak elvár...számomra a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy adjak, talán túl sokat is...viszont extra érzékeny vagyok (nem hisztis), a legapróbb dolog is szemet szúr, legtöbbször inkább magamban, ami arra sarkall, hogy még jobb legyek...viszont lassan azt érzem, lehet pont emiatt a hozzáállás miatt, hogy egyszerűen belefulladok mindenbe
nem akarom bántani a jelenlegi páromat, bár sokszor ezt teszem...nem vagyok olyan, aki formálni szeretné a masikat...türelmes vagyok, inkább annak a híve vagyok egy kapcsolatban, hogy szépen összecsiszolódjunk...de lehet olyan, hogy ez egész egyszerűen nem megy? és mikor jön el ez a pont?
4-es vagyok
Talán egy kicsit kevésbé görcsösen kéne mindezt tenned.
Én azt vettem észre, hogy az emberek szereti fennhangon hirdetni, hogy ők türelmesek, odaadók, törődők, elnézőek, de a valóság az, hogy inkább csak szeretnék magukat ilyennek látni.
Ha egy problémakört említenek neked és a te első reakciód csípőből valami olyasmi, hogy "de hát kettőn áll a vásár" meg "na és ha a másik", akkor szerintem rég rossz.
Egy kapcsolat akkor fog tényleg hosszútávon működni, ha
1. mindenki a másik örömét keresi és
2. mindenki csak a saját lelkiismeretét nézi, nem a másikét
A nagy ő-nek tényleg tökéletesnek kell lennie ?
Nem lehet h csak annyi a lényeg h elfogadod h ő is ember, neki is vannak hülyeségei de így is képesek vagytok boldogan leélni egy életet együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!