Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem nem tudok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem nem tudok szerelmes lenni. Más is volt már így?

Figyelt kérdés
Szóval, akik tetszenének, azoknak nem kellek. Akik meg, nem tetszenek, de belsőleg bejönnek, tehát, mint barátot elfogadnám őket, azoknak bezzeg tetszem. Más is volt már így? Voltam már úgy kapcsolatban, hogy csak az illető belső tulajdonságait szerettem, de mindig elégedetlen voltam emiatt. 22/L

2014. máj. 3. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egy kicsit vizsgáld felül az adott embert. Nagyon nem jön be valamiért küllemre, vagy csak nem épp olyan, mint ami a fejedben él, mint ideálkép? Ha utóbbi, kicsit faragj ebből, attól még nem lesz véged, ha együtt töltesz vele kis időt és mókáztok egyet. Hátha változik a véleményed.

Kezeidet csókolom.

2014. máj. 3. 21:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs ideálképem, valaki vagy bejön, vagy nem.
2014. máj. 3. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Akkor most kapsz egy faképet tőlem! :D

Értelek.

2014. máj. 3. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Én már évek óta nagyából ebben a helyzetben vagyok.
2014. máj. 3. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezzel en is igy vagyok... aztan neha talalok egy csajt, akivel bejovunk egymasnak, osszejovunk, es kezdodik a szopas ujra elorol...
2014. máj. 3. 21:23
 6/12 A kérdező kommentje:
És azt is megfigyeltem, hogy akik nagyon bejönnének, azoknál mindig elkezdek hibákat keresni. Például: nem is néz ki olyan jól, nem is olyan magas, stb. Már inkább lebeszélem magam a pasiról, mert tudom, h nem akarna tőlem semmit. Szal, már mnagyon ritka, hogy egy pasiért rajongok. Régen sokkal kevésbé voltam válogatós, de már nagyon kevés kelti fel az érdeklődésem...
2014. máj. 3. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nem válógatós vagy, inkább az önbizalmaddal van gond.
2014. máj. 3. 21:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet.. Van, amikor kifejezetten zavarban vagyok a pasik társaságában.
2014. máj. 3. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem én se tudok szerelmes lenni. Ha lehetséges akkor szerintem azért mert kinőttem belőle, csalódtam benne. Ennek ellenére 2 éve van barátnőm, és ha szerelmes nem is vagyok ő a legfontosabb nekem.
2014. máj. 3. 21:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Ki lehet nőni a szerelemből? Amúgy nagyon szerettem a párom, csak a külsejéért nem rajongtam és nekem is nagyonn fontos volt. Lehet igazából az a bajom, hogy nem hiszem el, hogy meg tudnék szerezni bárkit vagy egy nagyon jó pasit. Volt olyan is, h azt hittem, hogy valaki komolyan érdekel, de amikor elértem nála, hogy érdeklődjön irántam, akkor már nem kellett. Hozzáteszem, elég kevés figyelmet kapok.
2014. máj. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!