Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 14-17 éves lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-17 éves lányoknak miért csak 20-on akárhány éves pasi kell? Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek,nem mindegyik ilyen.

DE!!!Majdnem mindegyik 14-17 éves csaj 20-on éves pasit akar.Miérr?Azt se lehet mondani,hogy ronda lennék,kifejezetten helyes vagyok,de így konkrétan a saját korosztàlyomból nem tudok se én,se a haverjaim becsajozni.

Tegnap azért le pedofiloztak mert megnéztem egy nagyon jól kinéző perfect 12-13 évest,nem feltünően.Ha a saját korosztályomból nem tudok becsajozni mert a 20-on éves palik kellenek nekik,akkor lejjebb kell tennem a mércét.Vagy 20 éves koromig ne is legyen szerelmem??

2014. máj. 2. 02:30
1 2
 11/14 anonim válasza:

Valszeg ez azért van, mert az idősebb fiúk tapasztaltabbak, magabiztosabbak.

Én 16 éves lány vagyok, de nem hiszem, hoyg képes lennék összejönni egy 18-nál idősebb fiúval, anélkül hogy folyton azon kattognék, hogy csak ki akar használni.

Gondolkozz el, hogy ezek közül megvan-e benned valamelyik: bunkó, beszólogató, minden csajjal kavaró, csak a haverjaival foglalkozó, felszínes, a gyengébbeket bántó

ha nincs meg egyik sem, akkor nem tudom mi lehet a gond, de szokták mondani, hogy akkor lesz csak valakink, ha nem keressük és nem számítunk rá.

Az is valami, hogy állítólag le kell vonni 2 évet a korotokból, és megkapjuk az értelmi kort.

Szerintem ne akarj mindenáron nőt magadnak, mert ha összejöttök, utána rögtön rájössz, hogy ez neked nem kell és hogy nincs időd meg energiád ilyesmikre.

Egyébként is sok lány szerint vonzóbbak azok a fiúk akik még nem annyira tapasztaltak , és a jövőbeliddel közösen tudjátok felfedezni egymást. :)

2014. máj. 2. 12:44
 12/14 anonim válasza:
14 éves lány vagyok és ezt én sem értem. Nekem nincs barátom. A velem egyidős lányoknak meg sokkal idősebb barátjuk van. Lehet hogy azért, mert őket érettebbnek látják,mint a saját korosztályukat. De addig is ne add fel. Keresd a veled egyidős lányokat, hátha valamelyik lánynak megjön az esze.
2014. máj. 2. 23:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves #11-es.Egyik sincs meg bennem.Beszólogatni úgy szoktam,hogy haveroknak,szóval szoktuk egymást szívatni heccelni,de ezen kívül semmi.
2014. máj. 2. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
A "becsajozás" és a lefekvés valakivel nem egyenlő a szerelemmel, örülni kell, ha valakinek az életében egyáltalán legalább egyszer megjelenik a szerelem érzése. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy semmi bajod nem lesz, ha vársz, és érettebb fejjel kezdesz egy kapcsolatot. Mit akarsz egy 15-16 éves gyereklánytól? Lehet, nekik a 20 éves tetszene, de a 20 évesnek ne hidd, hogy tetszik egy 16 éves gyereklány. Persze, vannak kivételek. Várjál, és akkor kezd egy lánnyal, ha esetleg szeretni is tudod. Ez még mindig nem azonos a szerelemmel, de az is eljön majd. Csak türelem.
2014. máj. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!