Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-17 éves lányoknak miért csak 20-on akárhány éves pasi kell? Mi lesz így velem?
Persze tisztelet a kivételnek,nem mindegyik ilyen.
DE!!!Majdnem mindegyik 14-17 éves csaj 20-on éves pasit akar.Miérr?Azt se lehet mondani,hogy ronda lennék,kifejezetten helyes vagyok,de így konkrétan a saját korosztàlyomból nem tudok se én,se a haverjaim becsajozni.
Tegnap azért le pedofiloztak mert megnéztem egy nagyon jól kinéző perfect 12-13 évest,nem feltünően.Ha a saját korosztályomból nem tudok becsajozni mert a 20-on éves palik kellenek nekik,akkor lejjebb kell tennem a mércét.Vagy 20 éves koromig ne is legyen szerelmem??
20 vagyok, és senkim sincsen, légy boldog! :)
Majd felnősz, és rájössz, hogy ne ezen akadj fenn.
"Tegnap azért le pedofiloztak mert megnéztem egy nagyon jól kinéző perfect 12-13 évest,nem feltünően."
Ne foglalkozz vele, biztos már ő is kinézte magának xD
Azért mert azt hiszik magukról hogy érettek meg imponálnak nekik a férfiasabb pasik.
De ettől még ugyanúgy lehet baratnőd..
csak várj.
nem muszáj most megtalálnod életed szerelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!