Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem? (Hosszú)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akibe már az első pillanatban beleestem ez még októberben történt.(Egy suliba járunk)

Egy átlagos lány nagyon szép hosszú szőke hajjal, és egyszerűen gyönyörű:/

Először az utcán szólítottam(ez decemberben volt:D) le egy jó kis kérdéssel a sulival kapcsolatban, nagyon kedves volt, meg minden. Másnap már ismerősként köszöntem rá, aznap elkísértem a buszmegállóba, jót beszélgettünk, éreztem hogy nem vagyok számára közömbös. Következő héten is beszéltem vele, helyesnek tartott, kedvesnek, mondta. Az osztálytársa ( lány) is mondta hogy tetszem neki.

Januárban mondta hogy nem akar tőlem semmit, és csak úgy elment... Nem értettem miért, működött köztünk a kémia, ez rosszul esett. Azóta nem köszön, sokszor összefutok vele és rendszerint elfordítja a fejét, gyorsan elkapja, ha ránézek. Más fiú nem jöhetett szóba, azóta sincs fiúja. De ha nem figyelek rá, akkor ő néz engem. Teljesen összezavart ez a lány. Úgy érzem hogy még mindig szerelmes vagyok belé, sok lánnyal ismerkedtem, de valahogy mindenkiben őt keresem már féléve:(

Szerintetek mit kéne tennem? Felejtsek?

(köszi ha elolvastad, 16f)

2014. ápr. 23. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:

1)Ez nem számít hosszúnak

2)Hívd el randira, mondván, hogy kell neked a 2. esély

Mogyi

2014. ápr. 23. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
És a verssel mi van?
2014. ápr. 23. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
hát, ha sok lánnyal ismerkedsz, akkor biztos ez nem jön be neki, mert ha őt szeretnéd, akkor nála próbálkoznál, nem pedig másoknál
2014. ápr. 23. 17:44
 4/6 Szjger13 ***** válasza:

Talán mivel a barátnőjének is tetszel úgy döntött legyél az övé és inkáb nem szól bele.

Csak erre tudok gondolni más nincs nagyon.

2014. ápr. 24. 20:43
 5/6 anonim válasza:

"Az osztálytársa (lány) is mondta hogy tetszem neki."

Mármint a barátnőjének jössz be, vagy a barátnő mondta, hogy tetszel a csajnak?

Amúgy tényleg, hívd el randira, vagy kérdezz rá, hogy mi a baja. Ez a legtisztább.

2014. ápr. 24. 21:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Öhm, a lány osztálytársa mondta hogy tetszem annak a csajnak aki nekem tetszik;)
2014. ápr. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!