Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Újra megkeresett az exem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra megkeresett az exem és olyanokat ír, hogy szeret én vagyok az igazi, szerelmes belém. Hasonlók. De közben van barátnője de azt mondja hogy nem szeret. Szerintetek most inkább hagynom kéne, vagy újra összejöhetnénk? Mindenféle tanácsot elfogadok!

Figyelt kérdés

2014. ápr. 23. 15:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De van egy ikertesója, aki közben rámhajtott..
2014. ápr. 23. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ugyanúgy néznek ki akkor hajrá :D viccet félre téve inkább kerüld őt...
2014. ápr. 23. 16:57
 13/14 A kérdező kommentje:
:D
2014. ápr. 23. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szerelmes lenne beléd, akkor nem lett volna hajlandó közös megegyezéssel szakítani, az tuti. Szerintem akkor szoktak ilyen szöveggel jönni, ha a másik nővel mégsem jön össze nekik. Lehet már ki is dobta az a csaj :D
2014. ápr. 24. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!