Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkosság. Szerintetek jó kiút?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem a barátnőm, még mindig nem bírom feldolgozni, később kiderült hogy átvert, 1 éves kapcsolat volt, úgy érzem magam mint egy wc papír amivel már valaki seggét kitörölték.. szerintetek hogyan érdemes, vagy érdemes-e egyáltalán..?2014. ápr. 21. 02:50
21/25 Szjger13 válasza:
Barom! Meg ne tedd. Életed szerelme még vár rád valahol.
Ha megteszed lemaradsz róla.
Ne tedd meg soha
22/25 anonim válasza:
NE ÖLD MEG MAGAD!!!!!!
ez a lány egy kalap szart sem ért mer nem becsült téged.
viszont úgy ahogy mondták lesz egy lány akivel boldogan éled majd az életed szerelemben;)
23/25 anonim válasza:
Én szeretnék öngyilkos lenni.
Se barátnő, se siker, se munka, se semmi csak csalódás, fájdalom és küszködés!
Halál után sem jobb tudom, de jobb, mint az életben szenvedni!
24/25 anonim válasza:
Az öngyilkosság a legrosszabb "kiút" az egészből:sss
25/25 anonim válasza:
#13 Ne haragudj, de ez közel sem akkora trauma hogy öngyilkosságot kívánjon. Az hogy a nőd elhagyott. Megbocsáss, de nem tudlak sajnálni és én példa mutatónak sem találom azt hogy felálltál. Nagyozni sem akarok de 10 problémámból csak 1 közel akkora súlyú mint neked az egész. Pszichológusok ilyenekkel vannak tele, szerelmi bánatosokkal. Hidd el, nem is kezelik őket annyira komolyan. Pontozzatok le. Hisz itt mindenki csak azt találja jónak amit hallani akar még egy olyan kérdésnél is aminél nincsen jó és rossz válasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!