Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha azt mondja egy szülő a nagykorú lányának, hogy a fiúját iskolázatlansága miatt nem kedveli?
Sziasztok!
Hála a jó égnek (lekopogom) nem rólam van szó, csak érdekel hogy mi itt a helyes? Lehetséges hogy egy szülő ilyen legyen?
Úgy tudom 18 éves a lány, és az anyukája ki nem állhatja a mostani barátját, gyakorlatilag nem is mehet hozzájuk, mert szemet szúrt a neki hogy a srácnak csak egyetlen egy szakmája van...
Ebből lekövetkeztetve, gondolom nem is szeretne tovább tanulni.
Itt csak én gondolom azt hogy a szülőnek van beütése?
19F
Itt Magyarországon egyáltalán nem számít hány szakmád van. Vagy meg tudsz fogni egy munkahelyet vagy nem. Én sem szándékozom továbbtanulni mert a tanárok ha zaklatnak annál jobban semmit nem rühellek.
Nekem csak 1 érettségim van és tessék... Ugyanazt a CNC melót csinálom a 3 szakmás + szintén érettségizett kollégámmal.
És fordítva is igaznak tartom azt, hogy lehet valaki sík hülye (meg tahó utolsó alak) 3 diplomával is.
Vagy emberileg megállja valaki a helyét vagy nem. Ennyi!
Én valószínűnek tartom, hogy többről van itt szó mint végzettségről.
És te miért foglalkozol más kapcsolatával? Együtt vannak, kufircolnak, ez rájuk tartozik. A barátnője bugyiját nem húzhatod le helyette.
A saját életedbe fektess energiát ne a másikéba még akkor is, ha a legjobb barátod az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!