Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha azt mondja egy szülő a nagykorú lányának, hogy a fiúját iskolázatlansága miatt nem kedveli?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hála a jó égnek (lekopogom) nem rólam van szó, csak érdekel hogy mi itt a helyes? Lehetséges hogy egy szülő ilyen legyen?

Úgy tudom 18 éves a lány, és az anyukája ki nem állhatja a mostani barátját, gyakorlatilag nem is mehet hozzájuk, mert szemet szúrt a neki hogy a srácnak csak egyetlen egy szakmája van...

Ebből lekövetkeztetve, gondolom nem is szeretne tovább tanulni.

Itt csak én gondolom azt hogy a szülőnek van beütése?

19F

2014. ápr. 20. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tetszik, nem tetszik, nem a szülőnek választunk párt, hanem magunknak. Pontosan ezért kell minél előbb önállósodni és elhúzni otthonról, hogy a szülőknek esélye se legyen beleszólni. Jómagam, csak 24 évesen lettem önálló, mai eszemmel már 18 éves koromban elhúznék otthonról. Én személy szerint soha nem toleráltam, ha beleszólnak a párválasztásba, 16 éves koromban történt meg utoljára, de akkor sem volt rám nagy hatással a szülők papolása. Úgy tanulok, ha én szúrom el, nekem erre van szükségem. Persze önállóság alatt azt értem, hogy önellátó vagyok, tehát nem járok a szülők nyakára kuncsorogni, hanem minden kiadásomat magam finanszírozom. Érdekes jelenség, hogy sok 30 év feletti, felsőfokú végzettséggel szülőkkel él együtt, ami az én meglátásom szerint szánalmas. Amikor ismerkedek nálam nem a végzettség az fontos, hanem sokkal inkább a talpraesettség.
2014. ápr. 20. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
hát akit én komoly kapcsolatra választok, annak a kedves szülei érezzék megtisztelve magukat.Az apuka borral kínál az anyuka süteménnyel :D
2014. ápr. 20. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
kit ismersz aki legálisan milliárdokat csinált 8 általánossal?
2014. ápr. 20. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ki az aki legálisan tud milliárdokat csinálni? Hopsz.
2014. ápr. 20. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Itt Magyarországon egyáltalán nem számít hány szakmád van. Vagy meg tudsz fogni egy munkahelyet vagy nem. Én sem szándékozom továbbtanulni mert a tanárok ha zaklatnak annál jobban semmit nem rühellek.

Nekem csak 1 érettségim van és tessék... Ugyanazt a CNC melót csinálom a 3 szakmás + szintén érettségizett kollégámmal.

És fordítva is igaznak tartom azt, hogy lehet valaki sík hülye (meg tahó utolsó alak) 3 diplomával is.

Vagy emberileg megállja valaki a helyét vagy nem. Ennyi!

Én valószínűnek tartom, hogy többről van itt szó mint végzettségről.

És te miért foglalkozol más kapcsolatával? Együtt vannak, kufircolnak, ez rájuk tartozik. A barátnője bugyiját nem húzhatod le helyette.

A saját életedbe fektess energiát ne a másikéba még akkor is, ha a legjobb barátod az illető.

2014. ápr. 20. 23:30
 16/18 anonim ***** válasza:
#15, igaz, de a végzettség miatt van, hogy magasabb lehet a bérezés :)
2014. ápr. 20. 23:35
 17/18 anonim válasza:
#8: te nagyon hülye vagy :D (a jó értelemben)
2014. ápr. 21. 01:41
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os hát elhiheted, hogy nemsok minden látszik abból. Azért a kis havi pár száz forintért vigyoroghatsz.
2014. ápr. 21. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!