Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha azt mondja egy szülő a nagykorú lányának, hogy a fiúját iskolázatlansága miatt nem kedveli?
Sziasztok!
Hála a jó égnek (lekopogom) nem rólam van szó, csak érdekel hogy mi itt a helyes? Lehetséges hogy egy szülő ilyen legyen?
Úgy tudom 18 éves a lány, és az anyukája ki nem állhatja a mostani barátját, gyakorlatilag nem is mehet hozzájuk, mert szemet szúrt a neki hogy a srácnak csak egyetlen egy szakmája van...
Ebből lekövetkeztetve, gondolom nem is szeretne tovább tanulni.
Itt csak én gondolom azt hogy a szülőnek van beütése?
19F
Igazából nincs gyerekem, de én se örülnék ha a gyerekem egy h.ülyével állítana haza. Szerintem nem az lehet a baj, hogy csak egy szakmája van, mert ezzel máris többmindene van mint a mostani fiatalság felének, hanem, lehet, hogy a stilusával és az alap kulturáltságával van baj..
Ez az egy szakma dolog még elmegy, ha csak 8 általánosa lenne, tökéletesen megérteném az anyukát.
Bár az se mindegy, hogy milyen az a szakma...
Ismerek olyan embert, akinek 8 általánosa van, és több milliárdja! És saját erőből szedte össze, nem apuci-anyucitól kapta/örökölte. Sokkal többre vitte, mint mások.
Egy szakma is elég, ha emellet a normális életkörülményeket biztosítani tudja. Legalábbis szerintem.
nem vagyok szülő, de nekem se tetszene. magamnak se aluliskolázott párt keresek
az hogy másnak jó olyan pasi is, abba nem szólok bele,
A szülők is pont annyira különbözőek, mint bármely ember.Van, aki úgy véli, hozzájuk, a gyerekükhöz csak bizonyos végzettséggel bíró ember passzol. Ez nem beütés . Simán csak egy életszemlélet.
Bezzeg, ha "csak egy szakmával " bíró , igen jól prosperáló vállalkozás tulajdonosa lenne az a fiatalember, tuti, nem számítana a szülőknek, hogy iskolázatlan.
Ez azért családfüggő is erősen.
Például egy többedik generációs értelmiségi családban, ahol pl. anyuci egyetemi tanár, apuci felső vezető, elég furán nézne ki, ha a mondjuk végzős gyógyszerész kislány beállítana Béjlával, a hidegburkolóval...
Míg ahol apuci pék, anyuci pénztáros, lehet hogy burkoló Bélát is jobban elfogadják kozmetikus Kati mellé.
Nem normális, de én is el fogom várni a lányomtól ( 1 éves ), hogy normális fiúja legyen, tanult, jól kereső. Persze amit az a nő csinál, az sem normális, én őszintén megmondom, hogy nem akadnék fel ezen, engedném neki hogy járjanak, de csak ha jónak látom a srácot.
Szóval én is minél jobbat akarnék, de nem tiltanám, csak ha egy drogos bűnöző ( vagy cigány ) lenne az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!