Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szakítsak a fiúmmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barabás Fanni kérdése:

Hogy szakítsak a fiúmmal miközben még szeretem?

Figyelt kérdés
A fiúmmal már több mint 2 hónapja járok és rengeteget voltunk együtt szinte minden nap suli után és hétvégén is át mentünk egymáshoz! De a 2 hónapunk közepén elkellet költöznie Budafokrol Kispestre családi okokbol. Teljesen megszünt minden nem találkozunk és 2-3 naponta hiv fel mikor eddig minden este vagy 3-4szor szokot. Egyszer megbeszéltünk egy találkát és nagyon megváltozott! A jo, kedves, fiubol egy úgymond kisebségi komplexusban szenvedö fiu lett! Nagyon bunkon viselkedett! aztán rá 2 nappal felhivott bocsánatott kérni a viselkedése miatt! És most tartunk ott hogy 2 naponta hiv és mikor fel hiv akor is unottan flegmán beszélgetünk!! Szerintem azért viselkedik velem igy hogy valahogy rá vegyen hogy szakitsak vele, mert ö nem szeretne megbántani! És én ezt meg is értem! De én nekem mmeg nincs szivem dobni mikor még mindig szeretem még akkor is mikor idönként bunko is velem mert mindig az 1 hónapjaink juttnak eszembe amik nagyon szépek és csodálatosak voltak vele! De ha meg nem szakitok vele akkor szenvedünk! De ha valahogy szakitok vele akkor meg elveszitem holott NAGYON SZERETEM!!! :( :( Mit tegyek kérm segitsenek!!! :( SÜRGŐŐŐS!!!

#szerelem #szakítás #tétlenkedés
2014. ápr. 18. 18:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézd, nem tudom, hány évesek vagytok, de ez az úgymond kapcsolat több sebből is vérzik.

Kezdve azzal, hogy azért egy Budafok-Kispest távolság az nem a világ vége. Nehogy már egy kapcsolat ne bírja ki azt, hogy a város másik részébe költözik!

Persze, tudom, tizenegykét évesen azért nem mászkálhat úgy az ember, ahogy kedve tartja, de amelyik szerelmet pár kilométer ki tudja végezni, az nem is szerelem.

A másik dolog, hogy úgy látom, egyáltalán nem működik a kommunikáció köztetek. Most nem akarom azt boncolgatni, hogy vajon miért nem azért kértél segítséget, hogy helyrehozd a kapcsolatotokat, hanem inkább azért, hogy hogy szakíts, pedig ez is sokat elmond kettőtökről.

Az meg már pláne töketlenség netovábbja lenne, ha tényleg szakítani akar, de még ezt sem képes kulturált ember múdjára megtenni, hanem azt várja, hogy te szakíts. (Persze, hogy utána lehessen kit okolni.)

De segítséget vártál, nem véleményt...

Nézd, ha tényleg szereted, akkor a legnagyobb ostobaság, hogy szakítasz. (Anélkül, hogy megpróbálnád helyrehozni a kapcsolatotokat.) Elsőnek mindenképp azt kell kiderítened, hogy mi is történt vele, ami miatt ilyen lett?

Aztán természetesen leülni, és megbeszélni a kapcsolatotokat. Nem ám egyből szakítani, hanem ha probléma van, azt megoldani. Persze, ha neki csak tényleg addig tartott a szerelem, ameddig ott voltál neki karnyújtásnyira, akkor tényleg nem kétség, hogy egy töketlen gyökér, de ha nem így van, akkor kár lenne rögtön az első problémánál eldobni mindent.

2014. ápr. 18. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:

"Mert igy tényleng nincs semmi értelme!"

Így valóban nincs. De lehet tenni azért, hogy ne "így" legyen, hanem máshogy.

"De egyszerüen nem tudom elengedni mikor tudom hogy ö szerintem ezt akarja!" Erre csak ugyanazt tudom mondani: ha azt akarja, akkor mondja ki, hogy vége. Gerincesebb megoldás, mint hogy addig szivasson téged, amíg kínodban ki nem mondod.

Egy kapcsolatot le lehet zárni szépen is...

Na meg: SZERINTED ezt akarja. Egy jótanács: puszta feltételezések alapján soha ne hozz komoly döntést!

A kommentelőket elnézve lehet, hogy egyedül vagyok, aki ezt mondja, de szerintem sem az nem megoldás, hogy az első jöttment nehézségnél eldobod a kapcsolatot, sem az, hogy hagyod, hogy jó hosszan, sok sírás árán "magától elmúljon". Mindkettő jóval fájdalmasabb emlék lesz, mint ha rendesen zárnátok le ezt a kapcsoaltot (már ha egyáltalán le kell), olyannyira, hogy még a szép dolgokat is be fogja árnyékolni a kapcsolatotok vége.

De mondom, ha eddig dúlt a nagy szerelem, akkor ez még több, mint valószínű, hogy helyrehozható. De ha nem, akkor is, meg kell beszélni. Nem csak sablondolgokat kell mondani egymásnak, hanem ha probléma van, azt is meg lehet beszélni.

Az a pár km meg tényleg nem ok arra, hogy vége legyen.

Mit szóljak én, 500 km-ről? Ehhez képest az, hogy felszáll a buszra, és ül pár megállót, egyszerűen semmiség.

Itt szerintem más okok is vannak.

2014. ápr. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!