Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak a fiúmmal miközben még szeretem?
De ha nem hagyom el akkor meg szenved ö is meg én is.
Amúgy véletlen írok mindenhova felkiáltó jelet,megszókásbol. Nagyon sajnállak hogy téged ez is zavar! És megkérnélek hogy ne nevezz így neked sem esne jol ha valaki akit még nem is ismersz ilyet irna rólad!
Szerintem ez a lány cuki.
Na most lehet engem lepontozni!
Sőt!!!
!!!!!!
Próbáljatok minél többet találkozni, csak telefonon nyilván nem fog menni... és ha találkozni sem sikerül, akkor engedjétek el egymást, mert a semmiért szenvedni tényleg nem érdemes.
24F
hahaha! :D köszönöm 7-es válaszoló! :D
Köszönöm 8-as válaszoló szerintem ez fog megtörténi! Mert igy tényleng nincs semmi értelme! De egyszerüen nem tudom elengedni mikor tudom hogy ö szerintem ezt akarja! :( De ez van.
Köszönöm 9-es válaszolo sokan tanácsolták és mondták ezt nekem amit most te is! És probálkoztam is vele csak egyszerüen nincs hozzá akarat eröm hogy csak várjak hogy egyszer csak megszünik az ami eddig közöttünk volt! És még elfelejteni sem tudom mert mindig ö jár az eszembe a suliban is otthon is, mindenhol! És ha már vége kell hogy legyen ennek a kapcsolatnak akkor ugy legyen vége hogy tisztázzunk mindent! vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!