Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szakítsak a fiúmmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barabás Fanni kérdése:

Hogy szakítsak a fiúmmal miközben még szeretem?

Figyelt kérdés
A fiúmmal már több mint 2 hónapja járok és rengeteget voltunk együtt szinte minden nap suli után és hétvégén is át mentünk egymáshoz! De a 2 hónapunk közepén elkellet költöznie Budafokrol Kispestre családi okokbol. Teljesen megszünt minden nem találkozunk és 2-3 naponta hiv fel mikor eddig minden este vagy 3-4szor szokot. Egyszer megbeszéltünk egy találkát és nagyon megváltozott! A jo, kedves, fiubol egy úgymond kisebségi komplexusban szenvedö fiu lett! Nagyon bunkon viselkedett! aztán rá 2 nappal felhivott bocsánatott kérni a viselkedése miatt! És most tartunk ott hogy 2 naponta hiv és mikor fel hiv akor is unottan flegmán beszélgetünk!! Szerintem azért viselkedik velem igy hogy valahogy rá vegyen hogy szakitsak vele, mert ö nem szeretne megbántani! És én ezt meg is értem! De én nekem mmeg nincs szivem dobni mikor még mindig szeretem még akkor is mikor idönként bunko is velem mert mindig az 1 hónapjaink juttnak eszembe amik nagyon szépek és csodálatosak voltak vele! De ha meg nem szakitok vele akkor szenvedünk! De ha valahogy szakitok vele akkor meg elveszitem holott NAGYON SZERETEM!!! :( :( Mit tegyek kérm segitsenek!!! :( SÜRGŐŐŐS!!!

#szerelem #szakítás #tétlenkedés
2014. ápr. 18. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolathoz nem elég, hogy szeretitek egymást. :( 17/f
2014. ápr. 18. 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Hátha szereted akkor ne hagyd el ??
2014. ápr. 18. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Mit tegyél? Ne használj mindenhol felkiáltójelet. Buta liba.
2014. ápr. 18. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Azért nem kell így beszélni vele kedves 3-as válaszoló. Szerintem rád is lehetne pár dolgot mondani!!! :P :)
2014. ápr. 18. 18:38
 5/12 A kérdező kommentje:

De ha nem hagyom el akkor meg szenved ö is meg én is.

Amúgy véletlen írok mindenhova felkiáltó jelet,megszókásbol. Nagyon sajnállak hogy téged ez is zavar! És megkérnélek hogy ne nevezz így neked sem esne jol ha valaki akit még nem is ismersz ilyet irna rólad!

2014. ápr. 18. 18:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm négyes válaszoló a megvédésemet! :)
2014. ápr. 18. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a lány cuki.

Na most lehet engem lepontozni!

Sőt!!!

!!!!!!

2014. ápr. 18. 18:44
 8/12 PearlDiver ***** válasza:

Próbáljatok minél többet találkozni, csak telefonon nyilván nem fog menni... és ha találkozni sem sikerül, akkor engedjétek el egymást, mert a semmiért szenvedni tényleg nem érdemes.

24F

2014. ápr. 18. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy ha nem csinálsz semmit, az is megoldás. Az idő elrohasztja az ilyen kapcsolatokat, főleg ilyen kis fiataloknál mint te, mert ott még rohanás van meg feszültség,meg minden nap új,stb.
2014. ápr. 18. 18:46
 10/12 A kérdező kommentje:

hahaha! :D köszönöm 7-es válaszoló! :D

Köszönöm 8-as válaszoló szerintem ez fog megtörténi! Mert igy tényleng nincs semmi értelme! De egyszerüen nem tudom elengedni mikor tudom hogy ö szerintem ezt akarja! :( De ez van.

Köszönöm 9-es válaszolo sokan tanácsolták és mondták ezt nekem amit most te is! És probálkoztam is vele csak egyszerüen nincs hozzá akarat eröm hogy csak várjak hogy egyszer csak megszünik az ami eddig közöttünk volt! És még elfelejteni sem tudom mert mindig ö jár az eszembe a suliban is otthon is, mindenhol! És ha már vége kell hogy legyen ennek a kapcsolatnak akkor ugy legyen vége hogy tisztázzunk mindent! vagy tévedek?

2014. ápr. 18. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!