Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
A Lány 17 éves, én fiatalabb vagyok, de viszont bejövünk egymásnak, 2-3hete ismerjük egymást, találkoztunk 2nappal ezelőtt, minden jól ment, és a végén megkérdeztem hogy lehetne-e köztünk több vagy csak barátság, ő arra hívatkozott hogy nem ismerjük egymást még nagyon, ezt teljesen megértem, de azt tudom hogy tetszek neki stb. szóval véleményeket kérnék hogy ilyen esetben mit csinálnátok?2014. ápr. 18. 16:18
1/9 anonim válasza:
Hívd randira, ne add fel, ha nem utasított el, az jó jel!
2/9 A kérdező kommentje:
nem utasított :) konkrétan mondta is hogy tetszek neki, szóval marad a randi.
2014. ápr. 18. 16:21
3/9 kismutyesz_ válasza:
Hát haver kb. én is ebben a cipőben járok, 16 évesen, egy szintén gyönyörű 17 éves lánnyal. Beszélgethetünk erről szerintem, ha szeretnél persze. ;)
4/9 anonim válasza:
elképzelhető, hogy lesz belőle valami. ne bizonytalanodj el, a legtöbb lány (engem is beleértve) rögtön arra hivatkozik, hogy "még nem annyira ismerlek, hogy megtudjam mondani, van-e esélyed". de ha találkozgat veled, és tetszel neki, nagyon valószínű, hogy lesz még ebből több is. sok sikert:)
5/9 A kérdező kommentje:
persze hogy találkozgat velem :) egy gyönyörű lányról van szó, és hát oda vagyok érte nagyon.. :) pedig 2 év van köztünk.
2014. ápr. 18. 16:27
6/9 A kérdező kommentje:
kismutyesz írnál nekem egy privát üzit? :)
2014. ápr. 18. 16:27
7/9 anonim válasza:
Akkor nincs kérdés, el kell bűvölnöd. Vidd el ide-oda, romantikus helyekre, beszélgessetek sokat (ne olyan helyre vidd, ahol nem tudtok beszélgetni, pl mozi), és hagyd, hogy sokat beszéljen magáról, legyél nagyon érdeklődő, és néha-néha kérdezz vissza, ettől úgy fogja gondolni, hogy nagyon érdekled őt, és már meg is ismert, mert meg tud nyílni előtted.
Ez a trükk :P
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) majd felhasználom ezt a trükköt.
2014. ápr. 18. 16:31
9/9 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld pacsesz.
2014. ápr. 18. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!